You are braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think

Men hej, hej 👋 !

I'm back at track😝 . Almost. I guess 😜 Ha, ha.


Rubriken till dagens inlÀgg mÄste jag erkÀnna att jag har lÄnat ett citat som stod i ett utav inlÀggens i @hilma s blogg. Det sammanfattar ochh knyter ihop med det som du kommer att fÄ lÀsa om om du lÀser vidare i inlÀgget.

Jag har en hatkĂ€rlek för klyschor ha, ha 😅😬😁 Men sĂ„ kan det vara att ganska mĂ„nga klyschor kan faktiuskt stĂ€mma ibland ( and honnestly I donÂŽÂŽt like to admit it 😅 but oh, well )


Det ar hĂ€nt mycket men endĂ„ inte ur motsĂ€gande det Ă€n lĂ„ter. Jag ar ocksĂ„ kĂ€nnt mig slut bl.a efter Medeltidsveckan (visade sig vara faktiskt nĂ€stan lika jobbigt som en "vanlig" MTV för mig i alla fall 😅. Digitalt eller inte -nog kan man intyga att veckans Ă€r intensiv. Även om de "bantade" ner programmet rejĂ€lt jĂ€mförelsevis mot en "vanlig" MTV). PrivatmĂ€ssigt behövde jag Ă€ven ge min fokus och utmana mig sjĂ€lv för min sjĂ€lvutvecklings skull delvis bl.a , nĂ„got som jag trodde faktiskt inte skulle vara lika jobbigt oc psykiskt pĂ„frestande som det visade sig vara.

Men jag fick till sist ta tjuren vid hornen. BÀttre att dra av "plÄstret" snabbt Àn att sega ut pÄ det allt för lÀnge . För det hade nog gjort det vÀrre.


FörstĂ„ den kĂ€nslan nĂ€r man grejade det. En mix utav blandade kĂ€nslor . PanikĂ„ngest, stolt över mig sjĂ€lv (alltsĂ„ jag har varit sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ nervös . Att stĂ„ pĂ„ en scen med kanske 100 pers i publiken hade -tro det eller ej kĂ€nnas mer som en pice of cake. Men detta var utom min kontroll och comfortzone-kalla mig för att vara blÄögd, men jag vill tro pĂ„ att det Ă€r nĂ€r vi sĂ€tter oss i nĂ„gorlunda (men man mĂ„ste sjĂ€lvklart vara med pĂ„ det pĂ„ nĂ„got sĂ€tt ) utanför ens comfort zone som man utvecklas som mest. Även hur fruktansvĂ€rt klyschigt det mĂ„ Ă€n lĂ„ta, sĂ„ om det mot förmodan gĂ„r Ă„t pipan sĂ„ Ă€r man i alla en erfarenhet rikare och det man har lĂ€r sig kanske knappt ens vissa högskolor och etc inte ens lĂ€r dig under ett Ă„r.


Life experience, you know. Usch, usch usch sÄ grÀsligt klyschigt men kan nog kanske ligga nÄgot i det.

NĂ€r jag var som mest nervös kĂ€nndes det som jag inte var allt för lĂ„ngt ifrĂ„n att tuppa av 😅( att det var sommarvĂ€rme ocksĂ„ kanske bidrog😬. SĂ„Ă„Ă„ nervös var jag.😅


Men nÀr det var vÀl gjort....!! LÀttnaden och den verkligen genuina power anamma-styrkan som sköljde lÄngsamt men sÀkert in hos mig. Som en iPhone som precis börjat laddat upp sin batteristryka. Men shit, jag Àr ju stark.

Jag Àr stark! Andra som tidigare har försökt tuta i mig vad jag Àr och inte Àr och blablablösa.


Men wow, sÄ fel dom hade (att överföra deras projektioner över mig m.m) . Det ena och det andra som man ar fÄtt höra . Och jag börjar förstÄ lite grann deras motstÄnd och eventuell avsky mot mig. För sÄdan person som jag kan kan bli "farlig" som rör om i grytan och hur jag tydligen verkar ha förmÄgan och egenskapen att "omvandla" ilska och sorg till drivkraft. Som jag har förstÄtt det sÄ Àr det tydligen en konst och Àr ingen sjÀlvklarhet för allt och alla.


Jag har ett anmana som vissa kanske kÀnnt sig "manade" att bryta ochh förintegöra. Poff. Tills det finns nÀstan inget kvar av mig. De som velat eller vill dra ner mig till deras negativa och toxiska egenskaper/ trÀsk. Till att bli som en av dom. Som en sÀmre rip off utav dom .


Som sagt en mix utav pannikÄnngest, lÀttnad, en styrka, upprivenhet men Äterigen kan inte sluta betona att lÀgga vikten pÄ just stark som Àr en av nyckelkÀnnslorna tror jag trots kanske nÄgot förvirrande mix av kÀnslor (och intryck) . KÀnslor som tyder pÄ att jag Àr mÀnsklig som reagerar som jag gör med tanke pÄ situationen .


Mitt bland alla kÀnslorna , "upprivenheten",rÀdslan men en oerhörd styrka som sagt innfinner sig sÄ peppar jag och boostar med power -styrkelÄt/ar och andra fina lÄtar (Àven om de mÄ vara sorgliga och sorgsna) lÄtar .

Allt Àr faktiskt inte alltid jÀmt i svart eller vitt vilket jag sjÀlv om nÄgot mÀrkte av bland mina kÀnslor.


TyvÀrr, kan jag i nulÀget i alla fall inte gÄ mer in pÄ saker och ting av privata skÀl. Men jag mÄr relativt okej i skrivande stund och det Àr bland utav det viktiga . Samt att ni fÄtt en "liten" inblick (Àven om det kÀnns lite "lÀskigt"att vara sÄhÀr öppen med er men samtidigt vet jag bÄde som lÀsare ochh tittare av andra influensers att det Àr just sÄdant som Àr bland de mest intressanta och finna en tröst i attt kÀnna sig nÄgot mindre ensam i vissa saker) i mina tankar och en update


Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
AlltsÄ jag tycker verkligen du ska höja dig sjÀlv till skyarna nÀr du gör sÄna saker, sjÀlvutveckling Àr inte bara och bara och Àr inte gjort pÄ en handvÀndning! Du Àr GRYM och det hoppas jag du vet om <3 Stor kram!! <3
nouw.com/emmaengstrom