Warfsholms Bageri Flyttar in på Södra Kyrkogatan 7 i Visby!

Typical mysfika från Karamellboden : Rawfood/dadelbollar, LCHF-äppelkaka med vaniljsås, kaffe/ varm choklad Turkosmönstrad chokladkaka också Karamellboden.Det är officiellt.
Café Karamellboden (klick) kommer slå igen porten och Warfsholms bageri (klick) kommer att ta över och flytta in i i caféets lokal.. Dock så kommer att systerbutiken Karamellboden godisbutik vara kvar så jag hoppas verkligen att alla fina & coola retroinspirerade presentartiklar( superfina sådana som jag har hittat till hemmet men även sådant jag har gett bort) och varor kommer finnas kvar och göras utrymme för i godisbutiken istället.

Det var på tal om att en annan verksamhet skulle ta över lokalen men tillist blev det Warfsholmen.

Dock ska lokalen och köket renoveras innan man kommer öppna upp caféet för gäster till att börja med som jag har förstått det. Så inom framtid är det tänkt att Warfsholms bageri kommer köra från Klintehamnn tidigt på morgonen till sin filial i Visby. Ambitionen är att helst försöka ha samma tider som i bageriet i Klintehamn -det vill säga klockan 7:30-16:30/ 17:00 alla dagar i veckan.

Det kommer serveras nybakat bröd, fika (konditorivaror ) och kaffe.


Så ni som har planer på eller redan bokat att åka till Gotland i sommar kommer nog antagligen hinna lagom tills de har öppnat dörrarna, bra va 😀?Ett "måste" ni inte får missa att bocka av på planeringslistan / Gotland-bucketlistan ifall ni åker till Gotland!


Ni kan läsa mer om det här Warfsholm bageri utökar och startar nytt i Visby (Klick . OBS enbart för de med prenumeration ).


// The Dreamandcreativity//

Gillar

Kommentarer