Visby-Inspo: Lyxig Mini-Ostbricka, Gammeldags Geniuna Pepparkakor & Ekologisk Päron-marmelad 

Rosorna stod fortfarande i blomm i innerstaden och nästan helt snöfritt var det i december.

Tänk att sedan snön kom, eller ja rättare sagt redan i januari (snön har varit lite av och till men aldrig som sagt sedan jag har flyttade hit har jag varit med om att snön fortfarande kvarstår så här ovanligt länge för att vara här på ön måste jag säga ) så har jag fått och får mer jul-känsla än vad jag haft under hela december totalt!

Har varit busy och haft ganska fullt upp faktiskt att skapa och utveckla content ( tro mig, jobbat som en flitig myra😅 med bl.a ett projekt som tog myyycket längre tid och var mer jobbigt än vad man kanske skulle kunna tro att det tar!!men som sagt haft svårt att ladda upp bilder här på nouw).


Det super lyxiga och exklusiva ost-kitet kommer HÄR här ifrånifrån( klick). God men väldigt stark ädelost. Tyckte bäst om den och den äkta vara-märkta och ekologiska päronmarmeladen . Whiskey-cheddarn har jag inte smakat på så den kan jag inte utlåta mig något om 😛. Tycker man om och föredrar smaken utav extra, extra mycket peppriga pepparkakor som pepparkakor gjorde förr så kan de absolut gå hem- nog för att jag älskar att gå efter äldre recept ( såååå underskattat!) men just dessa (klick) bakade med dinkel var tyvärr personligen inte minn cup of Tea. Lite väl för grova & peppriga för just min smak.//The Dreamandcreativity//

Gillar

Kommentarer