Våren Du Är Efterlängtad

Hej på er! Hur har ni det såhär i slutet utav veckan?


Hade tänkt posta ett inlägg men har inte kunnat göra det och kan som det ser ut fortfarande inte göra det då det krånglar med att få in vissa bilder ( kanske min internet-uppkopppling eller eller något trassel med nouw ?)

Befinner mig i ett stadie där förutom viss kylan så kan jag småviss åt tycka att det är lite mysigt, så länge man håller sig inne och har lite värme på med den tjocka och idylliska sagosnön som ännu inte smält bort. Jag kan inte minnas sedan det har varit såhär mycket snö och som har varat så länge för att vara här !! Helt otroligt ! Men å andra sidan när det inte varit lika mycket december-mörkt ute och solen har kikat fram ytterst lite så får jag ens stark längtan efter vår! Ja, jag längtar efter våren. I synnerhet när det är så här kallt ( vi som bor i lite äldre byggda bostäder vet hur kallt eller kyligt det kan vara om man inte klär sig mer varmt och har någon fungerande form utav värme-källa. I Stockholm innan jag flyttade hit kunnde jag seriöst sitta i en jättetjock vinterjacka för att inte frysa bort !! Ha, ha helt galet ju. Så, nej allt med Stockholm är inte alltid lika fantastiskt som det kanske kan låta och se ut i sociala medier, media osv. ) så vill jag bara att våren ska komma!!

Lite mer grönare gräsmatta , gröna knoppar, vitsippor som börjar sakta men säkert titta upp, påskliljor och för att inte tala den helt underbart och vackra magnolian!! Love it!

Men...i och för sig så saknar jag inte den hemska pollenallergi som uppstår av all gröda 😅

Bilder ifrån ett mycket beydligt mindre snötäckt Gotland.

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Hade vart mysigt med vår trots att jag ÄLSKAR snö 😅

nouw.com/beattriicee