Uppdatering: 5 punkter 

Ah, nej vad typiskt! Jag hade skrivit på ett inlägg men på något sätt så försvann en del av texten så jag är med andra ord på ruta ett nu.


  • Blev äntligen klar med en grej gällande utvecklingen för bloggen så långt kan jag säga men inte mer för nuvarande .
  • Snön är här på Gotland för att stanna so far. Det ar v varit lite fram och tillbaka väder- ena dagen nästan vårvärme och man börjar typ svettas eller som idag kallt så jag får gossa in mig i både ulltröja, fårskinnsboa och ett fluffigt men värmande täcke eller ullfilt på.
  • Med hänvisning till övre raden som du kanske läste innan - Idag är ett riktigt te och soppa-väder
  • Efter haft en vääldigt smärtsam och jobbig lingon- vecka som har gjorde mig i princip nästan "handikappad"( du kan läsa lite grann om endometrios som jag har skrivit om i det här(klick) inlägget) så ar jag på sistone fått craving för järn. Plötsligt ar jag kännt en crave för sådant jag normalt sett jag sällan skulle bli sugen på. Sist jag fick sådant är sug men dock mycket mer var efter jag hade varit sjuk i vad som verkat som Corona
  • I samband som sagt med en ny teknisk pryl så uppstod tekniska (igen🙃 Really ?!) problem som upptagit både energi som tid. Alldeles för mycket om du frågar mig..Gillar

Kommentarer

Marit98
Marit98,

Kom inte till nått inlägg? Kom till nån säljsida?

nouw.com/marit98
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Hej! Jättebra att du uppmärksammar och säger till 💗 !! Tack! 🙏 . Det blev en total miss, ursäkta! Men har löst det nu så nu ska det fungera.

nouw.com/dreamandcreativity