Todays hacks & mini haul: Hur du enkelt piffar upp vardagsmaten och ger den en extra guldkant

Samtliga produkter kommer härifrån (klick). Gäller dock ej Morotskaaksbilden som är undantaget.


Älskar mina fina italienska Benigiamo- tallrikar & skålar som piggar upp nästan den mest simpla rätten eller salladen och får det att se proffsigt .

Hur fina är inte dom ??!


Wow, like I said- I love it! Det är en fröjd att käka ur dessa 😀Fick dock delikatessburkarna på köpet (då jag har blivit en storkund /stammis /Verkstan-hauldrottning 🙃) . Sååå snällt . Och oj, vad goda dom var !! Kan verkligen rekommendera ! I synnnerhet "Bruschettan"-piggar upp och lyxar till den annars trista vardagsmaten och ger "liv", färg och smak .

Ganska intensiv smak och är rätt dryg . Här snackar vi om kvalite´! Gjord på god olivolja och andra gött:iga och kvalitiva , fina ingredienser .


Jag körde och provade att ha i min vegetariska rätt med falaffel, ugnslagad skivad potatis, färsk basilika och rostade pinjenötter (tips, tips!)- pricken över i:et!! Bäst just till den rätten var "Bruschettan".


Fiat-chokladen har jag ännu inte testat men får kanske återkomma med det ( och om tekniken tillåter det) senare någon gång.Helt ganska plötsligt fungerade det nu galant på nouw och göra inlägg i skrivande stund ( var länge sedan det gick såhär smidigt och i princip nästan helt problemfritt!! I`m impressed ! ) men jag tänker inte ropa helt och hållet "hej" än så länge ha, ha 😛 ! Kameraissue:t som jag nämnde om i det här inlägget ( klick) är ännu inte löst i skrivandes stund .

Bilder ifrån somras .

//The Dreamandcreativity//

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Gud vilka fina tallrikar! Jättehärlig färg verkligen <3 Hoppas att du får en bra fredag!

nouw.com/hilma