Throwback: tumblr-drömmen, Julhelgsfika med släkt , Café Karamellboden

Långt innan ens Corona och restrektioner och allt var det heter.

Det var en utav de bästa dagarna jag har haft utan tvekan so far! jag mådde bara såå bara och det känndes lustigt (men härligt nog) som att befinnas sig i verklighetens lilla egna tumblr-bubbla.. Att bbfinna sig i en kreativ och konstnärlig miljö . Den miljö som jag trivs bäst i förutom naturen bl.a .

Det häftiga och fina med allt är att jag har den faktiskt dokumenterad. Vet att det "bara" var en fika men som man nog brukar (klyschigt) nog säga så är det de små sakerna i livet som ger en guldkant.


Trist att en av mina må-bra-minskad-ångest-ladda-på-batterier-spots ( har fikat kanske lite för sällan på plats dock inser jag kanske nu lagom nästan lite sådär försent ) ön att caféet kommer få läggas ner.

Det första caféet som jag lunchade på när jag hade börjat flytta till ön.

Hmm. 🤔 . kan knappt än idag avgöra om den större teckningen ska föreställa eller likna Lady Gaga eller Rebecca i Rebbecca & Fiona 😅 .


Anyways älskar teckningen!!

Chai-te(väldigt julaktiga och kryddig smak. God var den minns jag det som ). Åt en mar-dröm (observera det vitsiga namnet för kakan!) Vegetarisk soppa . Egentligen ingick det kaka också i lunchen men det blev inte av/ missades och behövdes väl i och för sig inte med tanke på hur söt mar-drömmen var.I nhandlade superfina grejer ifrån Caféets butiksdel, b.l.a dessa industriuella DIY-skriva -med-krita-krukor. En släkting som önskade sig den krukan så "skräddarsydde" dom med vi skrev lite olika personliga saker på varandras krukor. Dock hann det suddas ut lite 😬

/ The Dreamandcreativity/

Gillar

Kommentarer