The summer

Ah, den här värmen gör mig matt🥵😓!

Jag kommer skriva mer om det och om annat i ett annat inlägg som fortfarande är under konstruktion.

Tanken var att jag skulle försökt bli klar och fått upp inlägget idag men det blir inte så utan får bli en annan gång när jag orkar helt enkelt uti i så fall.


Det jag kom att tänka på idag är att jag slutar aldrig förvånas och beundras utöver hur otroligt och magiskt vackert Visby och Gotland är på sommaren 😍😍😍😍 trots att jag endå bott här några år på ön. Det är som att jag sällan lessnar. Inte än så länge.

Det är som att jag nästan inte kan få nog😍

Bara stanna upp. Insupa sinnesintrycken. Dofterna.

Det där smådetaljerna som man aldrig lägger till märke🌸


Det är så mycket i våran ditagatal ålder som "ska" gå fort. Att bara stanna efter. Ta det lugnt och inte jäkta mot "nästa mål" är såå underskattat och välbehövligt. Ta ett djupt ande tag och bara ta det lugnt stå gott det går . Synnerhet i sådana här Corona-tider.


Det vara lätt att bli hemmablind och inte kunna se eller förstå vilken natur och miljö man har framför sig. Wow, jag bor liksom i en sagostad som hämtad ur en Games of Thrones, The Viknings och en Disney-film. Som hämtat ifrån en utav inspirationen eller prototypen till Disneyland.

Hur coolt, underbart och magiskt är inte det???!Jag har kännt doften utav nyklippt gräs sippra sig in på den ljumma sommarmorgonen genom fönstret.

Det har doftat sommarminnen & skärgårdI innerstan. Var någonannanstans får du den härliga (och underbara) mixen utav två miljöer?

Jo, bl.a i Visby ❤️. På Gotland.


Visste ni att Toves musikvideo är inspelad på Högklint på Gotland?

Fortfarande bland de bästa reklamfilmer som gjorts för Gotland.


// The Dreamandcreativity//

Gillar

Kommentarer

Jonna,
Jag har också varit så sjukt matt av värmen!
grandconstruction.se/