Text publicerad i tidningen

Hej på er! Hur mår ni? Hur mår just du?

Känns som det var länge sedan men har mina skäl till varför jag inte kunnat eller orkat publicera något (dock haft inlägg i utkast men har bara inte kännts rätt att post:a).


Hur som haver, anyways en liten del av mitt nouw-inlägg som jag skev tidigare i våras har publicerats i lokaltidningen här (Klick).

HG eftersökte Corona-berättelser för dokumentation så jag skickade in min. Tyvärr så kunde inte hela texten i sin helhet publiceras då det var en maxgräns med tecken men ni kan läsa hela inlägget här Klick).


Väldigt trist😟 nog så stängde Adel 33 ned i augusti. De hade den bästa sushin på Gotland. Så jag antar att detta blir en slags hyllningstext till Adel 33 😟.


En av mina favoritförfattare är Astrid Lindgren så fick extra stark och tydlig inspiration ifrån när hon dokumenterade om kriget och om hur lyckligt lottad hon var trots de hemskheter som pågick då.


Har dock fått höra att min "stil" (som skribent I guess ) i texten påminner om Linda Skugge & Martina Haag. Wow, vilken komplimang! Jag älskade Linda Skugges texter, främst hennes dagbok när jag var yngre samt att efter ha läst en av Martina Haags böcker så om jag minns rätt så fastnade ordet "fulgråta" vilket jag tyckte var så bra beskrivning i igenkännande vardagliga sammanhang då gråten är allt annan än

just "snygg" och konstnärlig, glittrande och enbart glammiga tears a la´ Taylor Swift( don`t get me wrong gillar TS musik väldigt mycket ).


I och med att det har gått några månader så vill bara uppdatera om att jag kan ha fått lite ändrade åsikter, inte inom allt dock . Men det är inget jag kommer utveckla mer om i detta inlägg i vilket fall som helst.Faksmil ur HG (Klick).


Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Astrid Lindgrens böcker är verkligen magiska <33

nouw.com/hilma