Summer faves,klännnings- haul VERKSTAN(Gotland) & Själsö

Åkte ut till Själsö . Astrid Lindgren-fan som man är så var jag ju bara "tvungen " att testa Pippi Långstrump Tjolahopp-glass ( Om ni inte visste det så spelades Pippi Långstrump-filmerna In på Gotland och ne, det var faktiskt inte av den anledningen som jag flyttade hit även om det såklart inte är en nackdel precis i det stora hela so far, so yet 😉😛)

Hade önskat att hela glassen var täckt med vit choklad istället för "dip dye"-täckt som den var. Kul idé , form och färg😛 men ingen glass som jag tror nog att Jag tänker köra en repris igen.

Köpte med helt fantastisk rökt makrill (inte för mycket rökt utan lagom perfekt ).
Foto: The Dreamandcreativity


Klänning/ / i modellen Sleveless dress från AJLAK/ Verkstan // Silkeskaftan i turkos melerat/ dip dye ett tidigare fynd ifrån marknaden på Stora Torget i Visby// Sandaler i mocka med country och Coachella-vibe tassels // Ideel Shoes / VERKSTAN (klick) // Rosa, röd etc mönstrad sjal i tunn ylle . Printet är handgjort // Boulbar / Linarve L (Klick)


Foto: GB
Glömde ena halsduken som kanske hade passat en aning bättre ihop med outfiten, men då det blev kyligt vid havet så får man tager vad man haver och som tur var hade jag en sjal i tunn ylle med mig i väskan som jag fick plocka bort. Det var jättevarmt i solen inne i stan den dagen men svalt i skuggan oc kyligt i synnerhet vid havet.

Foto: The Dreamanndcreativity

Verkstan- The social Living / AJLAJK

Utav de modellerna jag har provat och använt kanske nästan mest och som jag ÄLSKAR(seriöst jag kan bo i denna är denna (klick). Bästa modellen hitllis och är verkligen klänningen jag inte visste att jag SAKNADE under de senaste sommarna ! Som man har gått i plagg man inte trivts i men har varit svårt att hitta något som är lagom tunt och med någorlunda längd.

KLÄNNING BLACK

KLÄNNING COCOA

KLÄNNING WHITE

Favomodellen hittills! Wow, wow, wow alltså ! Mer skön & snygg klänning får man allt bra leta efter! Har klänningen i cocoa, white och black ( 4 st par av modellen. 2 st par i black ) . Ett tips är att steam:a klänningen efter du har tvättat den för mest eleganta och stilrena looken. Jag steam:ade inte min efter första tvätten och det vart inte samma fall på den längre och den var inte alls olika stilig och snygg som i början. Med stamning så tror ag nog också att "linnen-effekten" kommer fram ( klänningarna är utav bomull men som sagt tunn bomull så det funkar att ha i värmen över 20+-strecket )


Alltså den här modellen mfl utav AJLAJK-kläningar m.m har redan för nuvarande ( i skrivandes stund) sålts slut i Verkstan-butiken i Visby!! Whatt??😛! T ill om med de mesta utav deras underbara veganska handtvåla! No wonder med tanke på hur mumma de doftar😀😁 😍😍Nej, men ag tror jag nästan faktiskt kan förstå-snnygga och sköna . Funkar både till vardags (snyggt vardags leasure ) ) som lite mer festliga tillfällen med typ accessoarer, styling m.m . Väldigt användbar klänning såhär på sommaren med andra ord!


Så så fort de får in de igen så säger jag bara : Veckans Gotlandstips 😍 (både den veganska tvålen samt AJLAK-klänning !)Jag kom och tänka på och fick idén att saker, restauranger, cafeer, rätter, fika, produkter etc som jag verklige gillar och har fått nys på kommer jag highligtt:a lite extra . Mina personliga favoriter helt enkelt! som i vissa tidskrifter där redaktionen ringar in /hjärtar som de gillar extra mycket. Kan vara inom mode & inredning- ja, nästan det mesta som är inom Life style och lite där till.


Vad tror ni om det ? Skulle det kunna vara något ( att fortsätta med ) ? Skulle det kunna vara intressant att läsa om. Och när ag endå frågar skulle jag vara jätteglad om du kan svara 150% ärligt om du som läser föredrar att läsa långa hall-inlägg eller hellre mindre ( och fler delar om det är en extra stor-haul) och något kortare inlägg ? Tell me what you think !

LONG DRESS WITH BOTTONS WHITE

Foto: AJLAJK

Foto: The Dreamandcreativity

LONG DRESS COCAO

LONG DRESS BLACK

Foto: AJLAJK

Även i denna modell så en i white, en i Cocoa och en i svart.


Samtliga AJLAK- klänningar hittar ni här (klick) & här (klick)

My summer items /basic outfits items . Vinäger Boutique/ La Vie / GKF /Flying Tiger.

En haul som aldrig riktigt blev av i bloggform . En väldigt, väldigt och alldeles försenad slags haul och bloppis.

. Men mina damer, herrar & icke binnära här kommer den 😀😀😁.*överdramtisk trumvirvel *... liiiiiiite lagom sent.. but here it is 😁


Några återkommande favisar i vår/ sommargarderoben och lyfter samt som sätter pricken över i:et även till de mest basic plaggen eller outfiten. Förutom bl.a scarfen som jag inte tror att jag kanske kommer använda kanske så mycket met . Innan jag hade testat AJLAJK-känningarna så körde jag med klänningar ifrån La vie men det går knappt att jämföra hur mycket bättre och mer sköna AJLAJK-klännningarna är. Och inte alls samma kvalitet.


Om någon är intresserad utav att köpa scarfen så skriv i kommentarerna. OBS enbart scarfen som är till salu på bilden nedan.


// Panama-hatt // här (klick) //Mönstrad kaftan gjord utav återvunna Vintage -sarier// här (klick) Solglasögon Wayfarer/ /här (klick)

// Mönstrad blå klänning // här (klick) // Vit, basic tischa med Visbytryck a och sjöfartsnnummer(?) // här (klick ) (Lisa, stylisten som har Vinäger boutique har tidigare nämnt om att tischan är ett alternativ till de souvenir-tröjor man annars kan hitta . Det var ju något år under Kallis-veckan som inffluencern Angelica Blick köpte ju en typical sådan sovunir-tisha som man kanske är lite mer van att se till sin pojkvän i en av souvenir-butikerna i Visby i henens blogg, om ni minns ?)

// Solglasögon Air Heart här här (klick) // Stråväska // här (klick) ifrån Bali.


Smyckesask från Annika Gustavsson// Bong-anteckninngsblock med tillhörande matchande penna ( Side comment: man kan nästan kanske tro att jag äter paper då det går åt många block att skriva upp inköpslista ,grejer att komma ihåg eller exempelvis för bloggideér som ploppar upp😅🤣) ) // här (klick)

Grafiskt mönstrad ljusblå påslakan i ekologiskt bomull MITT LIVS NOVELL( ett av mina favobedsett! älskar det! Obs fler inte med något underlakan ) // här(klick)/ GKF //Solfjäder här (klick)

Panamahatten & stråväskan fick på köpet av jättesnälla Lisa (stylisten som ansvarar för inredningen på Vinäger & är äger Vinäger Boutique om jag inte missminner mig helt 😜. Förutom t. ex som Verkstan så där har du en butik till där typ nästan det utav sortimentet mesta är snyggt, snyggt! Även där också så har jag fått måååååånga ( till nästan en grad där det börjat bli tjatigt hah, ha😅🤣. Men hey!! Jag ska inte klaga för mycket 😜 det är ju rätt ganska kul om nu andra tycker det det är fint 😀
Angelica Blick i Visby sommaren 2018.


Väska // här (klick) /VERKSTAN

Foto: The Dreamandcreativity

Lite blandade bilder ifrån Själsö och andra ställen på Gotland.

Rättelse från tidigare haul- inlägg: Skrev ju helt inattmössan 😅🙃 angående om att jag hade provat leopardmönstrade klänningen från Verkstan. Nej, det rätta var att klänningen som ej passade var batikmönstrade klänningen från Stajl Agenturer.

Och den parfymerade handspriten med eteriska oljorna är ifrån( och tillverkas utav) Guteö Delikatesser men är återförsäljare till bl.a ROLF ANND FRIENDS, Fårösunds Fästning, VERKSTAN, Vinäger boutique , MADE BY Gotland, Själsö Bageri, Akantus( Visby), Kustnära, Hotel STELOR , DJUPVIK HOTEL, Vår Fru Visby, COOP Sverige, Galleri Lars Jonsson, Ebbes(Fårö), Sudersand, Sylivis Döttrar (Fårö), Stora COOP Visby, ICA Sverige, ICA Atterdags, Sundersand Resort, Lummelundagrottan, Krusmyntagården, Nya Masters mfl.

Foto: Verkstan

// The Dreamandcreativity//

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh du anar inte vad jag verkligen vill dit, så magiskt och vackert det verkar vara där! Otroligt underbara bilder man får ta del av, suget blir inte mindre :> Klänningarna är ju så fina också, rena rama sommarplaggen! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Henke,
Älskar Gotland, känns om att åka till ett annat land.
Snygga outfits.
www.htcab.com/
Ella,
Det känns som att min garderob saknar någon av dessa magiska plagg!
www.hygienteknikerna.se/
Artbyellinor
Artbyellinor,
Så fina klänningar 😍
nouw.com/artbyellinor