Sommarkänsla, Svala Sommarklänningar & Skjortor - Borde Jag Köra En Bloppis? You tell me!

Hej på er! Är allt bra med er ? Hur har ni det ( jag undrar på riktigt) ute i vårkylan / försommar-värmen? Och även allmänt med er ( ni behöver inte vara rädda för att svara ifall det faktiskt inte är bra 💗 verkligen inte ) i livet .

Jag vill välkomna och hälsa nya och relativt följare/ läsare välkomna ❤️. Tackar hjärtligt och ödmjukast för det fina förtroendet! Så kul att ni vill läsa och det gäller även för dig som läser dessa rader på skärmen oavsett om du du är helt ny här och kikar in för första gången eller inte .


Verkstan igen. Som sagt en av mina favoritbutiker i Visby. Jag slutar sällan att inspireras utav deras produkter och vill typ i princip köpa upp hela butiken ha, ha- så mycket snyggt som sagt !!Matchande olivoljeflaskor i keramaik från Italien VerkstanSverige (klick)

Ekologiska fruktsodor ( som en lyxigare version av läsk ) i diverse olika smaker, ljushållare m.m VerkstanSverige

Nu på senaste tiden i samband med som sagt renoveringen så har jag gått igenom och försökt rensa bland mina äldre plagg, många utav dom knappt ens använda och har till med prislappen kvar (!) Är tyvärr flera jättefina plagg som jag av olika anledningar inte kommer använda längre .


Skulle ni Vilja HA En Bloppis?

För Isåfall så skulle jag att sälja lite olika plagg( allt ifrån till klänningar och tunna men stilrena sommarbyxor ) i strl Medium ( typ stor medium ) / Large / Liten medium däromkring . Vad tror ni om det ?


För är det tillräckligt många som är intresserade så håll utkik med jämna mellanrum för eventuella updates
.
Sommarstråhatten är nästintill obligatorisk!


--------------------

Kaftan Leo-mönster Coconut milk by Stajl


Har provat bland annat några nyinkomna nyheter från Verkstan. Klassisk linneskjorta ( som passar utmärkt om man skulle vilja smälta in lite mer på Medeltidsveckan i "medeltidscrow:det", men inte vågar gå all in och nörda ner sig och vara extremt "historiskt korrekt". OBS välj en särk / ett linne i en basfärg i så fall ) med fina pärlemorknappar ifrån märket r. Sval och ganska skön att ha på sommaren . Bara naturmatrial, tack . Inget annat fungerar för mig när det är så varmt. Provade den superduperfina och härligt svala ( väldigt ovanligt att hitta så tunt och svalt tyg här i iallafall i Sverige. De oftast bästa tunikor /klänningar för varmt klimat har hittats via utomlandsresor )batikmönstrade klänningen med V-urringing och i övrigt en klassisk modell i sig. Provade byxhängelseklänningen med leopardmönster men - nej, tyvärr, tyvärr passade inget dera utav plaggen på mig i alla fall.//
Lång skjortklänning i linne (klick) från Italien // Kimono - tie dye (klick) //


// Bild 1.
Sommarklänningar/skjortor jag kommer köra med i sommar. Vissa som passade andra inte. // Bild 2. Måste tipsa om deras fantastiska färdiga röror som pestonoch andra utav Verkstans delikatesser // Bild 3. Omlottklänning tie dye (klick) //

I sommar vill jag tvätta tassarna med någon våraktig , frisk och somrig doft som meraki eller fruktiga och exklusiva dofter från Marseille (klick) Vindruvor och apelsin. Lessnar ganska sällan bland dessa favoriter, i synnerhet den med vindruvor - den är helt underbar!

//
Lyxig hand soap Marsielle // Väska i rotting VerkstanSverige / Ini Bag Black (klick)

MOSSA-väskan
(klick) who'll never goes out style.


Väskan
jag antagligen kommer att använda i sommar och style:a med klänning i lätt och tunnt naturmaterial. Ack så opraktisk men, men..sååååå stilig och snygg. Dock ej för veganen. Älskar lite större liknande tote-väskor man kan bara "slänga" (observera inom citattecken. Inte bokstavligt talat ) ner grejer i och endå få med sig mer än bara läppglans och mobil typ.Foto: MOSSA Clothes (klick), VerkstanSverige (klick)

Sittpuff VerkstanSverige

Gillar

Kommentarer