Recension: Strangers / Lovers - Dagny 
Norskan Dagnys debutalbum har gått frekvent här . Många feel good pop-låtar med rösteffekter men även lite smått melankoliska som "Paris" och " Bad At love". Jag fullkomligt älskar den förstnämnada låten.

"Bad At Love" är fin sin enkelhet med akustiskt piano ( Wow, det är verkligen underskattat) dock är det interlude så det är mer som en sneak peak än en hel låt . Känslosam och fina lyrics. Hade önskat att den var längre som en helt låt som sagt.


"Come over like you" gillade jag redan när videon ( bara viedon i sig är ögongodis😍 ) släppetes. "Somebody" är en annan favorit .


"Let me cry" funkar ochh är sådär irriterande, tjatig catchy .


"Coulda Woulda Shoulda" - älskar när man studsar och leker med med orden som i titeln. Svängig är den också. Och precis som med riktigt bra låtar med bratexter eller ämnen så kan man verkligen relatera till lyricsen. Alltså verkligen.


Jag som är instrumentalt klassiskt skolad fastnar lite gran för "Tension" som börjar med klassiska. Jag gillar mixen utav det klassiak inslaget och det elektroniska. Svävande "hoppande" och "space:iga" synthar samt rösteffekter. Gillar`t!


"Moment" är en härlig låt.

Mixa en smoothie utav Eurovison song contest- låt plus raffinerad kvalitetpop. Och så lite Salsa /latino -vibbar så har du låten "Please look at me". Det här gillar jag!


"It`s Only A Heartbreak". Det jag diggar verkligen mest i skrivande stund är bryggan, "ooh-oooh:andet" och stämmorna mer än själva låten i sin helhet. Den har vissa catchiga element men tror att det är en låt som växer ju mer man lyssnar på den 😀.


Riktigt bra popalbum som sagt 😀.Gillar

Kommentarer