Provar Linas  Vegetariska Matkasse som kommit till Gotland! - Unket & Dåligt Med Djurplågeri!!

Knappast något nytt kanske i alla fall inte om man bor i de större städerna men dock så har man nyligen börjat med tjänsten på Gotland i vilket fall som helst. Var ganska tidigt ute med att testa och prov på matkassen.


En miss dock att de ser ut att verka stödja djurplågeri( läs här) och något som jag upptäckte efteråt.. Generellt sett i det stora hela är jag förvisso emot "cancel culture"-grejen men det här är en annan sak och något jag känner att jag inte kan stödja.

Men du har ju den vegetariska kassen- vad är problemet då? kanske man tänker.


Problem är att det spelar ingen roll oavsett om jag väljer den vegetariska eller inte går endå samma slantar in till företaget . Makten ligger hos kunderna- är man missnöjd, efterfrågar efter något särskilt så gör man det klart för företagen- skapar en efterfrågan och blir det tillräckligt med efterfrågan blir de tvunganna att rätta sig efter kundernas önskan.


Skittrist när man annars verkat ha funnit en grej som. verkar fungera ( so far)


Så ni som läser- om ni precis som jag fick lite inspo och vill köra just t.ex denna rätt så gå hellre och köp enstaka ingredienser som behövs för att laga och greja ihop rätten.


Vegetariska köttbullar, taglatelli med tomatsås. De flesta ingredienser var ganska högkvalitiva produkter från Italien.


Jag håller mig nog hellre till min glutenfria spagetti då jag fick nästan lite ont i magen utav det men det kan kanske också ha varit för att den eller vegoköttbullarna var sååå mäktiga. Kanske inte ser så mycket ut för världen men blev jääättemätt- faktiskt lite väl för mätt. Fanns inte chans att palla med foccia:an (som var det enda som inte var ifrån Linas matkasse).

Definitivt inspo av den här salladen som jag hoppas kunna köra mer ofta . Tyckte det dock var för lite sallad till taglatelin

Gillar

Kommentarer

Blondina
Blondina ,

Vegetariskt är inte dåligt 😊 Man kan hitta på mycket med vegetariska ingredienser också

nouw.com/blondina