Pink Pop Hair accesoires , Pugs & Kisses Strawberry Lipbalm & Oriflame Silk Beauty 

Och 10 sanningar om mig (del 5).

Hair Clips Cam & Co (klick) //Handcreme här Silk Beauty hand creme Oriflame (klick) // Pugs & Kisses Strawberry Lipbalm Garag1 (klick) //Bläckpenna med rosett i popig kawaii-stil Flying Tiger (klick) // Lotusformad ljuslykta köpt för länge sedan i en inrednings -boutiqe i Stockholm. Har sett att att asiatiska och hippa trendkrogen Surfers har exakt likadana i sin supermysiga inredning :) - vilket sammanträffande!

Två utav mina favohårspännnen som piggar upp nästan vilken enfärgad och vardagstrött outfit. Har märkt att att bland de bästa man kan hitta de mest fina & mest balla hårprylarna ( och hårprodukter i god kvalitet´ ) finns bl.a på Cam & Co som sagt. Superbra inköpare!!

Har ännu inte provat mops-läppbalsamet med jordgubbsdoft men har däremot provat Oriflame`s handcreme´ med Primerose -olja och mjuka proteiner som ska återfukta och och göra händer mjuka. Föll för den först för jag tyckte att den doftade ganska gott och att jag upplevde att händerna blev lite mjuka när jag provade testprodukten - fick jag för mig i alla fall tills jag upptäckte att den låter mycket bättre än vad jag i alla fall upplever den som. Upplever att den inte återfuktar på djupet eller rättare sagt alls och den "goda" doften för tankarna mer till någon body lotion ifrån Apoteket med ingen specfik doft än artificiell "ren" doft.


Flying Tiger har oftast roliga och inspirerande pennor i färglada färger-kanske dock inte alltid världens bästa kvalite´ på pennorna dock precis 😛 så letar man efter kvallepenna så finns det andra pennor att rekommendera. Dock har jag en penna ifrån Flying Tiger som varit ganska okej .


Jag har dock andra produkter ifrån samma serie så jag får kanske återkomma med en längre recension . Har annars gillat Oriflame`s rosa läppbalsam i yngre dagar.


//The Dreamandcreativity//

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
beattriicee
beattriicee,

Vilka fina spännen!

nouw.com/beattriicee