Peppande & Härligt Tränings / Yoga-set Som Inspirerar  En Som Inte Gillar Träning Att Vilja Träna

// Yogatopp - tie dye (klick) // Kuddar och underlägg VerkstanSverige- Verkstan // Tränings/ Yoga- tights i batik (klick)// Leggings - tie dye gråblå (klick) // Grå rustik vas VerkstanSverige- Verkstan // Tränings / Yoga- topp i batik (klick) //

Foto: Gai - Lisva VerkstanSverige- Verkstan

Jag har ju tränat när jag yngre. Tog diplom för simning, tog simmärke men kan inte säga att jag är precis något träningsfreak annars i sig. Faktum är att jag har avskytt och avskyr idrott (dagens sanning om mig ha, ha !) förutom vissa undantag som bl.a som sagt simning ( vilket är ju ett jättebra sätt och skonsamt sätt för kroppen att träna som jag har förstått ). Förutöver undantagen kanske jag inte hittat min grej helt enkelt? För även ett tag när jag tränande nästan varje dag nästan alla dagar i veckan vad jag kan minnas kännde jag aldrig av dom där bra-hormonerna eller där adrenalinet ( hos mig kickar det det snarare in istället om jag uppträder på scen- då får jag alla de där lyckokänslorna ) som folk verkar känna av och bli peppade utav - jag blir mest bara trött , ha, ha ! Förutom vid simning blir jag i och för sig trött på ett ganska skönt sätt som botar nästan för det mesta övertrötthet och en hjärna som går på snurr och jobbar aktivt.

Men jag ska "erkänna" en sak att jag har blivit lite sugen att börja med träning på sistone och det blir ju inte sämre precis utav det suget när man får syn på så fina träningskläder ( träningskläder har verkligen inte alltid varit i min smak! För sportig smak och tråkiga och ganska oinspierande färger tidigare tycker jag men med åren har träningskläderna bara blivit snyggare och snyggare måste jag säga ). Tyvärr, tyvärr så det mesta passade dock inte i min storlek i alla fall.


// The Dreamandcreativity//

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

När man köper nya träningskläder blir mm alltid extra taggad på att träna eller om man har fina träningskläder 😍

nouw.com/beattriicee