När alla våra lögner är slutJag såg ett inlägg utav @whyworry (klick) där hon nämnde och tipsade om olika NPF-poddar i sin blogg.

Hon efterfrågade (mig) lite allmänna poddtips som inte nödvändigtvis behövde handla om just det.Faktum är att jag har sedan innan varit i tankarna och haft planer på att blogga om olika poddavsnitt/poddar jag lyssnar/lyssnat på.


Programmet P3 LÅTEN brukar vara rätt så ofta väldigt intressant att lyssna på-i synnerhet som songwriter eller om man är en allmän genuint indikerad musiknörd helt enkelt.

I det här avsnittet berättar Norlie & KKV hur det gick till när deras hitlåt "Ingen annan rör mig som du" kom till, kontroversen som uppstod med den svenska texten m.m


Är själv inget fan själv utav musik med svenska texter generellt sett (undantag finns såklart) men deras låt hör till ett utav undantagen!


Skärmdump: Sveriges RadioBeatrice Eli berättar om sin hitlåt.

Hur människor verkade utgå ifrån att hon var lagd åt det straighta hållet, dubbelheten i det men endå vilja få folk att förstå att hon är flata, lesbisk. Att låten innefattar både lycka som sorg för henne. Skammen efter "kommit ut ur garderoben" med den låten att inte vara heterosexuell.

Föreställningen "Showgirl "som hon körde på Dramaten m.m

Det här måste nog varit en av de mest ledsna synthar jag har hört. Blir själv berörd utav den melankoliska stämningen. Föredrar faktiskt nästan mer det här arret än orginalåten.

Skribent: L .N/ The Dreamandcreativty

/The Dreamandcreativity/

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Vad spännande, ska absolut försöka kika in dessa avsnitt. Lät så intressant! 🥰
nouw.com/beattriicee
Hilma
Hilma,
Jaaa vad kul med lite tips! 😊 det behövs alltid! KRAM ❤️
nouw.com/hilma