Lyxig & Varm Oxfilé-Smörgås  - Världshuset Lindgården

En av Visbys mes välkända & t anrika restauranger. Fin & hög kvalité på både mat som servicen. Ganska få gånger jag har kännt mig missnöjd när man har ätit ifrån Linndgården. Många gånger ett säkert kort med andra ord !

Rekommenderar alla som besöker Visby någon gång att att åtminstone besöka Lindgården (klick) en gång under vistelsen !OBS! Meföljer inga tomater i rätten utan har lagt på de i efterhand .


En av de bästa rätterna jag har provat so far kommer ifrån bar-menyn (!). Lyxig & varm oxfile-smörgås med kantereller och smält ost- the next level of och mer lyxig version utav den varma, grillade nattamackan.

Gillar

Kommentarer

Anngelic
Anngelic,

Du missade väl inte att Lindgården har världens bästa sortiment på Gin o tonics? 😃

nouw.com/anngelic
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Absolut inte- rena rama fina hipster-utbudet lokaltillverkat till andra delar av landet ! Även har superfina kvalitetsviner såklart ! Så fina drinkar 😀! Dock personligen så dricker jag knappt alkohol.

Men lugn - detta är antagligen kanske inte det sista jag skriver om Lindgården utan eventuellt mer kan som sagt kannske tänkas att komma utan att säga allt för mycket 😀😀! Stay tuned! Kul att du gillade inlägget!💕

nouw.com/dreamandcreativity