Krångel & frustation- Veckans lista 


(Varnar samtliga läsare för ett språkligt missbruk utav ord liknade adejektiv till "mys" i den här texten, ni får ursäkta mig ha, ha 😜 Skämtåsido)


Det känns som att det är längre än var det har varit.

Har saknat att blogga men jag känner att jag fått en skön paus att ladda på batterierna och även "kreativitets-batterierna", definitivt något som jag ska försöka göra oftare!! Men sist blev det en ofrivillig sådan p.g.a att internet slutade att fungera samt andra tekniska problem. Men det mesta är löst( såååå skönt ju är bara en sak som fattas. Så det är inte enbart nouw som krånglar sig ibland utan mycket har också berott på det.

Från att haft sååååå mycket strul med tekniken är det såå skönt ju att det mesta verkar funka just nu ( i skrivande stund)!! Ahh, vill verkligen poängtera det!

Får bli en recap med en blogglista utav den senaste veckan.


VECKANS BÄSTA

Oj, flera saker så det går knappt att välja. Men att jag verkar än så länge lite på bättringsvägen utav Coronan. Nämnde lite om att jag åkte på Corona i det här (klick) inlägget. Fått en jättefin julkalender 😀!! Och mysig och stämmningsfull julmusik 😃😃😍! Och helg-frukosten samt quinoasalladen med fetaost m.m från Amalia. Nomm! Den mjuka pepparkakan med frosting och lingon gick heller i och för sig inte av för hackor. Men salladen kan ha varit en av mina favoritsallader hittills därifrån! Mer om Café Amalia kan du läsa här ( Klick)VECKANS SÄMSTA

Stavas med frustation och krångel bland annart ju.

Väntan på att få eventuella antikroppar efter den här ganska ruggiga infektionen/ influensan.. Inte ens ambiverta jag står ut att vara hemma mer än jag redan varit hitills (jag snackar inte bara om någon enstaka vecka eeler så) året so far.

Har varit myyyyyyycket strul den här veckan främst tekniskt som sagt , och senast för någon dag eller dagar sedan så fick jag möta på den dumma byråkratin i ett sammanhang som mer ställer till och krånglar till det än vad den hjälper...åhh, man blir ju så frusterad på sådant!!!! Jag vet få länder som som Sverige som generellt sätt verkar älska att följa oflexibla och stela regler som om det aldrig "shit happens" kan dyka upp när man som minst anar det t.ex . Många utav de reglerna skulle kanske kunna fungera i en helt perfekt värld.


VECKANS MEST SVÅRA

Går hand i hand med "Veckans sämsta " . Samt att jag var så glad över något som jag redan började göra reaserch för och andra bloggförberedelser att kunna göra ett inlägg , som jag hann komma rätt ganska långt med och som det ser ut i skrivande stund så verkar det som I have to "kill one of my darlings" eller vad utrycket heter. Jättejätte-tråkigt med tanke på att det jag såg fram emot och kännde och var som sagt så glad över förändrades till ett besviket "jaahopp..😟😕". All den tiden man lade ner. Ledsen och besviken är efternamnet.Men, men..🤷‍♀️


VECKANS MEST MYSIGA

Min hund ❤️ Så mysigt och gosigt med en varm vovve med gossig päls i dessa höst/vinter-tider. Och som sagt julmusik. Ska eventuellt senare få upp mysbelsyning.


VECKANS -UPDATE

Det får bli eventuellt överraskning 😃.

Överväger att samla ihop grejer för en jul-bloppis- perfekt för att fynda lite mer miljövänliga julklappar. Skulle det kunna vara något? Själv är jag inne lite på retro/ second hand och vintage nu ( typ 40, 50-tal och 80-tals stil. Och klassisk design )


VECKANS MÅENDE

Som sagt verkar jag än så länge lite på bättringsvägen ifrån Coronan. Jag blev ju sjuk ganska mycket och då jag är astmatiker så gick det ner i halsen / lungorna. Ett tag hade jag så mycket slem som hade fastnat så fick mer svårt med andningen - i värsta fall hade jag fått åka in till sjukhuset. Men det blev bättre. Har fått varit väldigt noga med att ta astma-medicin m.m


VECKANS NEDRÄKNING

Sätta upp mysbelysningen 😀 och adventmys( är väldigt "sent" ute i år med det. Känns som ganska många har börjat tidigt, lite väl för tidigt. Grejade nyligen med att få upp med lite glitterljus a la´fejk (jättemiljöovänligt I know men som det är just nu skulle jag inte kunna ha framme riktiga stearinljus och doftljus pga utav säkerhetsskäl. Det måste städas mer samt vara inom rimlig syn ifrån min vovve som har en tendens ganska oftast att nosa nyfiket på både det ena och andra, haha! Stackarn, min vovve brände sig vid nosen (!) för att h*n skulle sniffa på avgasrör 😂. här nu i höstas😅..) som är nyligen inköpta. Det är på gång, det är på gång so far !

Ganska många opublicerade frukost-bilder ifrån arkivet (tagna i år alltså ). Var ungefär nästan detsamma det jag hade i helgen.

Nej, snön har ännu inte kommit till Gotland. Bilderna kommer ifrån arkrivet och är tagna ifrån Caféet Ett rum för resande .

/ The Dreamandcreativity/

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh jag håller så med dig, hundar är så oooootroligt mysiga ❤️❤️ Kram

nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,

Mysigt med veckans mysigaste! ❤️❤️

nouw.com/beattriicee