Jul samt nyår var långt ifrån idyllisk perfektion

Hej! Hur mår ni ? Förutom att jag är upprörd, känner mig både arg och ledsen över vissa saker ( och vilka de är tänker ag kanske eventuellt ta upp i andra inlägg) så si sådär.


Jag har egentligen haft både roliga och inspirerande inlägg att göra rent content-mässigt och så me trots det kännt nästan noll motivation , och kännt mig disträ och något utarmad och less efter december som privat sätt varit väldigt tuff minst sagt och det har gjort att jag inte kunnat njuta utav den lika mycket och vara där och då i stunden. Jag känner mig inte färdig med julen ( okej julmaten och saffransdrömmar och bullar känner jag mig rätt färdig med 😅 faktiskt)- jag har inte ens kollat på någon julfilm!! Har det ens hänt tidigare ?! Brukar vanligtvis inte se på julkalendern på senare år som sagt men åtminstone EN julfilm brukar man se. Jag har nästan tappat räkningen över hur många gånger som jag sitter vid tangentbordet ( som än bråkar som jag nämnde bl.a om i det här (klick) inlägget ha, ha ! Haft ganska fullt upp med att komma igång med en annan teknisk pryl som jag också eventuellt kanske kommer skriva mer om ) eller har tänkt att jag ännu inte har börjat se på någon julfilm.

Förutöver det privata som bidragit en del så ÄR jag väl haft möjlighet att sätta mig vid Netflix så har jag absolut inte kännt för att kolla på det utan helt andra saker.


Men undertiden som jag haft den välbehövliga pausen ( höll nästan på att köra slut på mig själv ) och trots att julkalender är som sagt det mest närma jag har kollat på ( såg inte ens hela Kalle Ankas och nyårafton ska vi inte ens tala om! - Eller det kanske vi visst ska göra ifall du som läser kanske själv inte hade världens bäst lyckade nyår med glada utrop, leenden och klingande champagneglas, tjo och schim glam och paljetter. ) så har sträckollat nästa färdigt utav sista säsongen utav denna serie .

Foto: Netflix, Moviepilot

En stor och bidragande faktor att jag inte haft någon lust att göra inlägg är prestationsprinsessan i mig ( som ställer både till det i privatlivet som här på blogg 😅 ! Hon är hopplös, haha! ) .

Man vet ju att man inte "ska" göra det och är endå framme där och jämför sig med andra. Jag vet att det är fel ochh den enda ma ska jämföra sig med sig med är sig själv och sin egna utveckling.

Jag har lärt mig sååååå mycket och om saker som jag inte ens visste om innan jag började blogga på nouw. Så med take på det tycker att jag lärt gaska någorlunda fort endå och snappat upp ett och annat ( autodidakt som det det på avancerat språk heter 😅 ) .

I början på nouw visste jag knappt ens vad jag höll på med 😅😂


Övning ger färdighet.
Det finns mer att catch:a upp och att skriva( både roliga som tråkiga saker ) om men får nog i så fall bli andra eventuella inlägg om det framöver i så fall ! Vi hörs !

Tack finisar att ni finns & att flå vara på denna underbara plattform med alla såååå fina, uppmuntrande och positiva människor samt bloggare. 💗💗Januari-kram från mig 💗 / The Dreamandcreativity

Gillar

Kommentarer

NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Orange is the new black är så bra! Känner igen prestationsprinsessan som brukar spöka för mig med, du gör det bra oavsett vad hon säger! Hoppas du får en fin helg <3

nouw.com/notsoquiet
Marit98
Marit98,

Tack för serietipset

nouw.com/marit98