Jag vet inte vad det är med nouw..

men tekniken verkar krångla som fasiken idag. Så hoppas ni har tålamod med det . Ser det inte ut som vanligt så är det också för att senaste inlägget är under konstruktion men det har i skrivande stund hittills inte gått att ändra på. Av någon anledning(har mina teorier varför) så fungerar jäättesegt med inlägget en viss tid på dygnet(har ni märkt av det?) och bättre vid en annan tidpunkt under dygnet.


Usch, såå frusterande!!Gillar

Kommentarer

saralinnea
saralinnea,
Jag har också upplevt prroblem vissa tider på dyget när det kommer till att skriva nya inlägg. Väldigt ofta så kan jag inte uppdarera efter 21 under kvällarna för då laddar inte inläggssidan som den ska, så då finns det inga rutor ens att skriva i. Sen har jag även haft problem med rubriker. jag kan börja skriva en rubrik och sen helt plötsligt så försvinner halva meningen och det går inte att skriva dit den igen, då måste jag uppdatera sidan och börja om, jättekonstigt!
nouw.com/saralinnea
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
Oj, för mig är det tvärtom- ju senare destu bättre( som nu innan 01:24-tiden var det typ inga problem). Nästan ungefär så hade jag. Det gick inte gå tillbaka och ändra. Fick logga utoch stängde till och med av enheten men endå fungerade det inte om jag minns rätt.
nouw.com/dreamandcreativity
Emma Engström,
Det är så himla tråkigt att det ska krångla så, man tappar ju sugen liksom! Har också märkt av det tyvärr :< <3
nouw.com/emmaengstrom