Impopulär åsikt? Kan kanske så vara 🤷‍♀️

Säga vad man vill om honom alltså -men jag läste den här (Klick. För något längre version måste man köpa den fysiska tidningen) inspirerande artikel om honom och hans entreprenörskap på Gotland.

Han verkar lite grann osvensk utav sig men på ett bra sätt och har fått uppffattningenn att det verkar som han får typ skit för det, för den visionär han verkar vara och som försökt göra verklighet utav sina visioner men blir stoppad utav den svenska-ack så klassiska byråkratin och naysayers i allmänheom jag har förstått det korrekt.

Pankaksträdet som var ju en toppenutfflykt för särskilt barnfamiljerna, är ju borta nu då regionen klassade det som en "nöjespark".


Så trist bara även i allmänt och särskilt i Sverige att man ska och tenderar rätt oftast vara så fyrkantiga i sitt tänk samt normer. Att man generellt sätt i Sverige inte fixar med ganska raka personer, den ihärdiga konflikträddslan gör mig typ galen 😜😁 hah, ha !

Och jantelagen ska vi inte ens prata om ( iaf inte i detta inlägg ) 🙃 som verkar/verkade genomsyra liiiiiite grann. Får hoppas att jag har fel , väldigt fel 🙂. Så håll tummarna😀 😬!
#läsning #lästips #entreprenör #entrepreneur #trist #opopuläraåsikter #influencer

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Honom har jag aldrig hört om tror jag...

nouw.com/hilma