Gotlato- glass i italiensk design


What I’m a getting into ?!


Tänker jag för mig själv och känner redan av nervositetens rus i kroppen . Säg mig-varför blir jag nervös nu..?


Jag är ju rätt ganska van att skriva om jag ska skryta på ett icke jantelagmannnamässigt vis, och pennan ( nåja, tangetbordet blir väl rättare sagt inom det här forumet/ denna plattform.. Däremot är tangentbordet ärligt talat kanske inte min bästa vän helt och hållet som har krånglat och och bråkar än. Men idag går det ganska okej, lite "småtjaffs" och oense om orden och var det ska sättas punkt och så 😉😜 En riktig besserwisser den där autokorrigeringen alltså 😜😉😁😀 . Ha, ha!) min bästa vän ju.


Så jag borde kanske innte bli nervös ? Borde kanske känna mig varm i kläderna . Är det för att jag kanske känner att det ställs på sin spets?

Kanske jag tar mig vatten över huvudet nu? Tänker den kritiska realtisten (och den kanske eventuella neggodödaren hos mig ) inom mig. Men som jag nämnt tidigare så tror jag att man växer och lär som mest när man går lite granna utanför sin comfort zone. Det ska "skava" och kännnas lite.


Update: Jag kännner mig faktiskt nästan mer taggad än enbart nervös. Det låter klyschigt men kreativiten flödar just nu. Jag satt härom dagen och höll på ett bra tag med "enbart" förberedelser så jajamänsan, jag är taggad som sagt. Taggad, nervös och förväntansfull😀 (skräckblandad förtjusning 😍😍). Det får bära, det får brista -men vi kör! Whohoo , whoop whoop!


Om ni själva skulle också känna er manade att haka på #nouwseptemberchallenge som Nouw håller i så klicka in här (klick)!

Like I said så har jag inte ätit så mycket glass i sommar men kännande idag att det var dags för Gotlato`s( som ligger vid Stora Torget i centrala Visby ) glass nu i värmen . De sålde inköpt glass tidigare men började tillverka egen hemmagjord glass.

Bilden är ifrån senaste gången jag åt Gotlatos glass. Jag får nog återkomma vilka exakta smaker det var ifall ni undrar och eventuellt vilka som var mina favoriter. Jag tänker inte sitta och gissa sönder vilka glassmaker det var, men om jag inte missminner mig helt så var var det ena med Cheesecake och den andra med citrussmak.


Skålen är handgjord keramik ifrån Italien . Har sett att Visby-restaurangen Sober ( samma ägare som har Italienaren och Vinäger) använder exakt samma snygga tallrikar inom samma serie. Mina är köpta här ifrån (klick ).


// The Dreamandcreativity//

Gillar

Kommentarer