Gófika-Gotländsk Hembakad Fika & Domännamn

Rosformad Hair clip & kombinerad brosch här (klick).Hej på er! Hur mår ni och vad har för er idag?


Det är inte här senast nu i januari som snön hade kommit till Gotland. Inte jättemycket kanske, men ett ganska tunnt och isigt täcke så det var lite småläskigt att ta sig fram på de smått isaktiga och de ojämna gatustenarna. Nästan lite likt en tant blev illa tvungen ( då det inte fanns ett räcke ) att hålla i mig mot husfasaden😅

Hur som helst så om ni inte redan har förstått det så har bloggen äntligen fått en domän och som verkar än så länge (peppar, peppar ta i trä) fungera hyfsat . Haft lite problem med att få den fungera där ett litet tag.

Här skulle jag behöva eran hjälp, skulle vara jättesnällt ifall ni märker av samma problem som jag stött på. Att ni talar om det eller om det fungerar utmärkt på era enhheter när ni går in på adresslänkarna.

Eller om det enbart är den enhet jag är på som krånglar.

Spelar ingen roll ifall ni läser detta på eran skärm på din smartphone eller om du läser detta på datorn du använder exempelvis. All "feedback"/ info tacksamt mottages💗💗

Dock tyvärr i skrivande stund verkar det inte "www."-adressen fungera för närvarande.

Anyways, domännamnet blev utav en kompromiss utav det domänamn som ni tyckte bäst om( ni som följer eller läser bloggen sedan tidigare och som röstade vilket domännnamn som ni tyckte bäst om eller som ni kännde skulle passa) och så vad jag tyckte bäst om.

Så för eventuella framtida uppdateringar så är det bara att gå in på: www.dreamandcreativity.com(som sagt säg gärna till ifall länkarna inte fungerar!)


Alternativt om det inte funkar: https://dreamandcreativity.com.
Kram, kram / The Dreamandcreativity

Gillar

Kommentarer

MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Vilket gott fika, önskar dig en fin dag ⭐️💗💗

nouw.com/minresatumörmittliv
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Åhh, tack detsamma 💕💕

nouw.com/dreamandcreativity