Föreläsning: Våld  mot kvinnor med mera, med mera

Visst, i och med mer digitalisering jag förnekar inte att digitalt kan absolut ha sina nackdelar men det är jättebra (bortsett från uppkopplingen som bråkar med en. . t.e.x . Haft jättesvårt att ens genomföra ett inlägg idag på nouw. ) när man som idag när jag kunnde medverka på en föreläsning som annars i dess regi hade nog inte ens varit i min på min ort.

Oj, vad jag har lärt mig om vissa saker jag hade noll susning om! Så jag säger bara: ge vissa ämnen en extra chans som du kanske skulle kunna tro att att det inte är din grej eller angår dig. Du kanske kan få använding utav den kunskapen en dag- och om inte så kanske du känner någon nära du känner, vänner etc som kan beöva den kunskapen !


Jag kan knappt minnas minnas senast jag "slurpade" in så är mycket matnyttig info från en riktigt bra föreläsning- om jag inte räknar med sådant som finns YouTube osv så senast måste kanske ha varit låtskrivarwork shop:en med en etablerad låtskrivare till kursledare/lärare.


Efter lite reaserch: Under 2019 anmäldes omkring 84 600 misshandelsbrott i Sverige. I den Nationella trygghetsundersökningen uppger 3,6 procent att de blev utsatta för misshandel under 2019 (bra).

Och då är inte ens mörkerantalet inräknat...


För mer fördjupning om hur vanligt det är och vad för påverkan det har m.m så klicka här(klick)


Foto: allaevents.in, Hallandsposten

Camilla Nordström utsågs till "Årets stjärnskott" vid Eldsjälsgalan enligt Hallandsposten.

Om ni är intresserade utav att läsa om hennes fruktansvärda story ochh erfarenheter utav våld( OBS! Varnar känsliga läsare .) så kan ni läsa artikleln här(klick).Gillar

Kommentarer