Even though you’ve never been more scared in your whole life


Det känns som att det var ett tag sedan sist. Jag höll faktiskt på med ett inlägg men fick släppa allt(var faktiskt inte berred på det. Vart lite "traumatiskt" eller hur man ska utrycka det, och jag glömmer aldrig den känslan och ångesten som infann sig. Gör så ont av att bara tänka på det. Fruktansvärt ont. Jag blir helt tårögd och "vill" bara gråta när jag tänker på det💔 Det är som en del utav mig går "sönder" inombords när jag väl tänker på det) p.g.a problem i privatlivet .

Har kännt mig väldigt ledsen och nere p.ga utav det. Kan i nuläget inte gå in på vad det handlar men jag kanske berättar senare någon annan gång. Är ganska övertygad om att jag nog inte är ensam om mina känslor eller gällande det handlar om-det finns säkert en eller fler som kan bli hälpta utav det så därutav ska man aldrig säga aldrig.

Dock så just nu tänker jag nog inte gå in så mycket mer djupt in i det mer än att om jag skulle sammanfatta (de blandade) nyckelgrundkänslorna i låtar så skulle det nog bli dessa :
Hur är det med mig nu ?

Bland det viktiga är att jag inte försöker "sopa" undan känslorna (och det gör jag genom att bl.a skriva detta inlägg även fast det här "lilla" jag sagt nu känns lite "småläskigt" att ärligt talat.) utan tillåter mig få känna mig ledsen, arg, besviken m.m och yadayada. Det tunga ångestmolnet som legat över som ett "osynligt" lock på sistone har börjat avta lite grann. Vet inte om jag håller på bli sjuk (fysiskt alltså) eller om det är all påfrestande psykisk stress/ stress och vimlande tankar i huvudet eller om jag helt enkelt inte känner mig fit for fight. Kanske en kombination.


Har ibland oftast fått höra att jag är stark som person men har senare viftat undan med och tänkt att det säger man bl.a för att trösta/ graska upp mig. Men det ligger kanske något i det för förr eller senare har en inre "röst" (inte hallucinationer alltså) eller "väsen" inom mig blivit som "nääärrruuu, anamma alltså !!" . Jag antar att det är bland annat sådant som tyder på en viss sorts styrka.

Bland annat.Och vill ni veta en sak?

Helt ärligt hade jag faktiskt nästan tappat hoppet om mänskligheten (som den ser ut i dagens samhälle generellt sätt ) men när jag som minst anade (klyschigt, jupp) det så sträckte en person ut sin hand fast h*n hade med tanke på omständigheterna "ingen skyldighet/ ansvar" att göra det men valde att göra det endå. Det var guld värt !!! Det var väldigt, väldigt , väldigt fint gjort. Jag är evigt tacksam för det Och jag vet inte hur jag ska tacka hen tillräckligt nog på bästa sätt mer än att skriva om det. Det behövs mer sådant !! Alltså geniunt och inte någon opersonlig standardhänvisning om nummer till stöd och krisorganisationer . Vill du hjälpa någon så hjälp på riktigt inget halvhjärtat .

Så mitt i det dovmörka så gjorde det min dag och till och med min natt . Trots den ihärdiga sorgen kunnde jag endå lägga mig på kudden med ett lugn inombords, och ett leende inte enbart på läpparna utan i själen❤️❤️❤️🌸🌸

Den känslan alltså.


Wow. Alltså...Jag vet att det låter klyschigt och som taget ur friends gamla reklamvideo eller något, men att "bara"försöka ta och stanna upp och ge utav sin tid (geniunt får det vara för min del annars får det vara) säga t.ex ett "Hej" eller ett icke opersonligt standard " Hur mår du ?" etc

Tänk vad ord och handling kan göra i positiv rikting ❤️ Mer än vad man kanske kan faktiskt förstå och tro.Foto: Utforskasinnet, Facebook

Avery`s videobeskrivnings-text till "How to love your self" är bara spot on och precis liknande insikter jag också verkar precis lära mig innan jag ens läste texten...Nästan mitt i prick mer eller mindre, tackar för den Avery . Samt lyricsen till samma titel. Går inte av för hackor u."Everyone tells you to love yourself, but nobody ever tells you how. I used to type into google “how to love yourself”. Google told me to do face masks. Those didn’t quite work. It wasn’t until recently I started learning how to love myself. It wasn’t until I stopped always trying to take the easy way out, that I learned I could do hard things. It wasn’t until I allowed myself to feel the bad feelings and push on despite them, instead of constantly numbing them with substances, that I found out how strong I was.

It wasn’t until I just took the leap and tried doing all the things I was terrified of failing at, that I found out I can succeed at almost anything if I want to bad enough. The days where I don’t see the point in trying anymore, but choose to get up and fight for the life I dream of anyways, are the days I become thankful for myself and PROUD of the person I am. I still have days where I fail. I still haven't accomplished all the things I want to accomplish in life. But I show up and try every day now, no matter what. And that’s what counts. How do you learn how to love yourself? You stop letting the fear hold you back from living the life you’ve always dreamed of.


You choose to be brave even though you don’t feel ready. You get up and fight for the things that matter to you even when you don’t feel like it. You find ways to prove to yourself that you’re more than good enough, especially on the days you feel worthless. You become someone that you can be proud of. You love yourself, when you decide to stop letting yourself down. You love yourself, by becoming someone that you can love. That’s what this song is about. Hope it resonates with you. :)"

Humor och trams är också viktigt i dessa dagar 😀😅

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det viktigaste är att du tar hand om dig, du behöver inte berätta vad allt handlar om utan känn efter själv vad som är bäst! Allt för att du ska må bra ❤️ stor kram!
nouw.com/emmaengstrom
Linda,
Ta hand om dig <3
lhsmaskiner.se/
Hilma
Hilma,
Fina du, du berättar och skriver om det när/om du orkar och vill, det ska vara DITT val och det viktigaste är att du tar hand om dig ❤️ Massa styrkekramar till dig!
nouw.com/hilma