Enbart skumpaglas och chokladdoppade jordgubbar som gäller?
FINALLY!!! Det var ju på tiden!!

Eftersom det kommer nog ta ett tag innan nya iPhone kommer hit (till Gotland ) var jag tvungen att skaffa mig den senaste som finns ute på marknaden just nu då min gamla sjunger som sagt på sista versen .

Har försökt få det fixat med vissa av mina enheter tekniskt men det ser ut nu i skrivande stund så är det krångel men trots allt tekniskt strul är jag i alla fall väldigt glad över att ha en ny mobil och känner mig lättad över det.Det har varit på sätt och vis nästan lite skralt med bilder har jag kännt då jag har fått tidigare lånat kamera och det har varit bökigt ochh gjort att det mest har blivit "insta moment" när man väl kunnat ta bilder. Fatta och förstå friheten att jag behöver inte tänka på eller ta hänsyn till att jag inte nog bara måste låna utan också uppta kameran med även "tråkiga" och "vardagliga" bilder också till bloggen (för allt måste väl inte alltid och enbart vara skumpaglas och jordgubbar doppade i choklad som gäller? Eller är det enbart glam vi kanske vill läsa om ? I synnerhet i dessa tider. För jag märker att vissa inlägg får faktiskt mer visningar än andra inlägg. Det kan jag inte förneka. Vilket på ett sätt är väldigt glädjande att folk tittar in och verkar uppskatta alltså verkligen tack, jag blir så glad. Men på ett sätt trist och ledsamt. Men delvis har jag kanske mig själv att skylla där som inte kunnat ta mer blandade bilder och att jag inte har delat med så mycket utav det personliga och allmänt om mig. Missförstå mig rätt ju, jag säger inte att jag inte såklart kan uppskatta champagne och jordgubbar-faktum är att jag som som sagt älskar gotländska ordgubbar men ni kanske förstår min poäng med utrycket och vad jag vill få sagt med det . Föresten hur ser ni på saken ? Svara gärna ärligt hur ni tycker och tänker om det 🙂 Det skulle vara jätteintressant att få höra ).


Uppdatering: tekniskt sätt så strejkar det med att ladda upp bilder (inte kanske så konstigt då det är en typisk bloggadag och bloggväder ute) så har ganska svårt att få upp bilderna från min nya Iphone SE.

På tal om skumpaglas så en bild ifrån tidigare kameran. Bilden är tagen ute i Stockholms skärgård .

Gillar

Kommentarer