En RIKTIG influencer-frukost (Om du gillar Pom & Flora kommer du att gilla detta)

Pust!

Har grejat och hållit på med bloggen av och till här sedan imorse(ett inlägg som jag ännu inte har publicerat i nuläget)! Att skriva(det är ju inte bara att skriva som kan ta sin tid också att göra) på blogg tar faktiskt mycket längre än vad man tror. Som sagt.

Anyways ni som varit på Gotland eller bor på ön känner säkert till det tidigare veganska och vegetariska Hedbergs (Musik & Bok)- Caféet . Tyvärr, tyvärr var ägaren tvungen att ta sitt pick och pack och flytta.

Caféet har varit saknad.

Men..!

Cafe´ Amalia har flyttat in där nu! Käkade min första frukost idag därifrån. Här snackar vi om en riktig , sterotypisk😂, instagram-vänlig influencer- frukost.😅😁 Jag får sådana Pom och Flora( klickbar direktlänk)-vibbar på ett positivt sätt!

Men, hjälp NOMM vad gott😍😍.


Det ingår ju lite olika saker i frukostpakten så man får ju nästan beslutångest! Nötsmöret i yoghurten var en klass för sig 😍😍!!


Jag drack svart te (som var MEGAGOTT! Väldigt hög kvalite! Nomm,nomm.) och päronet kaffe (som tydligen var jättegott också) .

Finns rött och grönt te att välja bland också.

Päronet drack spenatsmoothie och jag blåbärsmoothie med kardemumma.


En pärla som jag varmt kan rekommendera💗.

Foto: L.N / M.N /The Dreamandcreativity

Lifestyle-butiken Verkstan (Klickbar direktlänk )öppnar upp där det i folkmun kallades för, ej politisk korrekta benämningen "Turkluckan" låg tidigare( mitt i hjärtat utav Visby där medektidsuppklädda hängde vid nattetid på Medeltidsveckan etc.)


Min mops till vänster som doftar och sniffar på blommor 😃

Skibent: L. N/ The Dreamandcreativity

Just nu lyssnar jag på dessa:

// The Dreamandcreativity//

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh det både låter och verkar ju så himla gott alltså!! Dock har jag svårt för te, men skulle så gärna vilja tycka om det haha! Verkar så "mysugt" :> <3
nouw.com/emmaengstrom
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
Det är faktisk skillnad på te och te.

Personligen har jag lärt mig att oftast när jag inte gillar något så har det oftast varit pga av kvalité hur snobbigt det än må låta.

Jag avskyr ju is-te men denna var ett utav få,få undantag som går att dricka kallt(även om jag föredrar den varm och dricka varmt te allmänt) också.
nouw.com/dreamandcreativity
beattriicee
beattriicee,
Det är ett väldigt mysigt café, dock är jag inte där så ofta. Får bättre mig och ta mig dit! 😍
nouw.com/beattriicee
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
Ja, har du möjlighet/ råd så är det som sagt viktigt stötta Resturang & Cafe´-branschen!
nouw.com/dreamandcreativity