Doftande 80-tal.VECKANS BÄSTA: Oj, den här verkan har gått så fort så jag har knappt reflekterat över den särskilt mycket. Skulle nog säga samma dag som jag gick till tandläkaren. Läs här (klick).VECKANS SÄMSTA: Nästan lite copy paste från tidigare lista men private stuff samt att det känns som att jag inte hittat grejer hemma. Några av sakerna kom fram dock m en samma grej som jjag inte kunde hitta förra veckan heller har jag (frustrerande nog ) inte än hittat. Det verkar vara som den har gått upp i rök. Det är såå märkligt och förbryllar mig om inte mer än tidigare.VECKANS SKÖNASTE: Se "Veckans nöjd över".VECKANS NÖJD ÖVER: Det var en dag där jag kännde lite grann att jag gjorde ett litet mini personligt rekord. Allt var inte 150% perfekt men kände mig sjukt nöjd över det "lilla", men känndes som större för mig.VECKANS COULD DO BETTER: Tveksamt kanske om jag hade kunnat göra det bättre men, jag känner mig missnöjd/ misslyckad som inte lyckades helt och hållet den dagen som jag nämnde i "veckans nöjd över". Men hur dubbelt det än låter så utöver det så känner jag ärligt talat : behöver jag verkligen sätta den pressen och lägga mer ansvar på mig själv än vad jag redan tenderar att göra? Nog för att det kan ibland bli bättre för att man tar tag sig i kragen och ändrar växeln- men i mitt fall så skulle jag våga påstå att många gånger så är det snarare de andra jämtemot i frågan som snarare borde ställa frågorna till sig själva som jag har ställt till mig själv lväl för ofta..


Men duktig-flicka- syndromet gör sig påmint...VECKANS ROLIGASTE: Roligt i som att man gjort något kul eller att det har hänt någon kul ? Eller roligt i som att någon är rolig och komisk? Definitivt Pierre XO´s random sångimprovisationer och effekter m.m Snacka om unnderhållnning!VECKANS TRÅKIGASTE: Återigen- privat.VECKANS LÅT/ HAR SETT : Det går knappt att välja men en utav dom Miley Cyrus senaste och Kylie Minouge s 80-tlas doftade / disco -låtar samt Gagas framträdande. Älskar "Rain on me" och vdet är en dannslåt men tycker den gick liiiiiite för snabbt i det framträdandet för min smak 😅. Och 80-talsinspierad musik, EDM, m.m samt som sagt Pierre X0`s episka men ack roliga sångimprovationer😆 😂 Han är bra mycket mer rolig än många som ska yrkestituelera sig som komiker!! He made my day.VECKANS LÄNGTAN/ CRAVE: Asiatisk mat och choklad!! Har ätit på tok för lite asitisk mat i sommar!VECKANS FUNDERING: Det får bli inlägg för sig i sådana fall.

Listan kommer ifrån @artbyellinor vilket i sin tur lånat den ifrån @belletherese om jag minnns rätt 😛. Listan har dock modifierats om lite grann.Häftig och effektfull ljusshow trots playback....Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Gud vad härligt att känna att du slagit ett personligt rekord 😃 Så himla skön känsla! Heja dig! <3
nouw.com/hilma