Doft utav Visby, Ljugarn & Fårö (Haul &recenssion)

Dessa har jag använt ganska flitigt nu i somras och använder än. Man kunnat se de lite överallt på Gotland, eller i alla fall i Visby bl.a


Allt ifrån Vinäger som haft framme de lokaltillverkade handspriten vid baren ,Gamla Masters till Kokolokko att erbjuda sina gäster/kunder såhär i Coronatider.

Konceptet och grundtanken som jag har förstått det är en kollektion med olika dofter utav ekologiska eteriska oljor och var handsprit har fått namn efter Gotlands socknar.


Skulle ett helt inlägg där jag bara går igenom alla sorter var för en för sig mer ingående kunna vara intressant att läsa om ? Jag har ju inte testat alla sorter än i skrivande stund utav de jag har provat hittills är Visby, Fårö och Ljugarn mina favoriter.


Kanske ni har hört talas om "layering" inom parfym? Det vill säga något som jag har i alla fall (omedvetandes faktiskt) har kört med i måååånga år med, att man blandar olika dofter genom att spray:a med olika parfymer, på så vis kan man flå en mer "intressant" och någorlunda ganska unik doft. På liknande sätt har jag kört med fast jag blandar Visby och Fårö.


Visby doftar härligt utav genuina och riktiga rosor , typ som rosvatten. Fårö ska dofta Sjöbod men jag tycker att den doftar som en ljum sommar i skärgården. Väldigt, väldigt somrig doft utan att dofta blommor nödvändigtvis. Ljugarn ska dofta sommaräng.

Och på tal om doft så testade jag KLINTA`s veganska doftpinnar från Verkstan -The social living (klick). SÅ NÖJD!!! Kan ha varit en utav de bästa doftpinnar jag har haft so far so yet!! Doftar heelt ljuvligt utav (också genuint) lavendel, rosmarin m.m och det har doftat ganska lagom starkt , det har doftat fantastiskt även fast det hade gått ett tag ca ens vecka eller veckor efter!


Jag nämnde ju om Nannas hallonsalta kuddar i det här (klick) inlägget. Så goda! Dock så fick jag faktiskt inte någon allergi nu senast när jag åt dom så jag tror det kan ha varit de andra (väldigt goda) lakritskaramellerna från Verkstan som jag inte tålde.


// The Dreamandcreativity//

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Men gud så fint <3<3

nouw.com/hilma