Den här veckan.

VECKANS BÄSTA : Den är veckan hade kunnat varit mycket sååå mycket mer tufft, och jag hade kunnat suttit och bitit på naglarna utav av oro m.m .m.m vid det här laget under skrivande stund om det inte var för att att jag fått hjälp med vissa saker. Att kunna känna det där någorlunda och relativa lugnet att det kommer ordna sig. Inte ett sådant där ”det-ordnar-sig-nog”- tröst där man faktiskt inte alltid ens vet om det gör det. Att inte behöva känna det där ångestsuget i magen och leka något sorts (metaforiskt) havet stormar a la´ trippa runt på små eller stora ångest och ”orosbollar” . Jag känner mig så lättad !!


VECKANS SÄMSTA: Oh , where do I begin? Förutom som sagt att jag skulle behöva gå till tandläkaren så har min endometrios spökat- nej, nästan snarare gapat en del. Haft den nästan DAGLIGEN som har värkt och ”brummat” likt en elborr som försöker borra ett hål i en vägg . USCH, säger jag! Min mobil verkar inte fungerar och jag har hållit på blivit smått ”galen” på att inte kunna få tag på visst folk när man behöver komma i kontakt men att den dåliga täckningen/uppkopplingen(om ni inte visste det kan det var jättedåligtäckning på vissa ställen på Gotland. Nog för jag har rätt mycket positivt att säga om Gotland MEN det här är en utav de sämre sakerna som jag stör mig på. Det och GEABs årliga strömavbrott , särskilt på sommaren) är i vägen eller andra orsaker som inte ens har med tekniken att göra varför man inte kunnat få tag på dem.VECKANS I DID IT: JAG ÖVERVANN MIN RÄDDSLA OCH ÅNGEST 😀 över en viss grej jag kännde typ ”nej, du ” i början ! Personligt rekord! Whoop, whoop!”AHA/ YEEY”-UPPLEVELSE: En grej som jag i nuvarande läge inte kan berätta så mycket mer om utav flera skäl. Får kanske återkomma när tiden är inne för det :D


VECKANS STOPPKLOSS: Har fastnat med några få inlägg jag håller med och vet inte riktigt hur jag ska göra med dem ( dom är nästan halvfärdiga ). Det beror lite också faktiskt på om ni föredrar korta inlägg framför långa och mer informativa ( och kanske mer "röriga") inlägg ?
VECKANS GODASTE: Måste jag välja?! Finns mycket gott jag har ätit och druckit menn måste säga återigen Cafe´Amalias flädersaft och kladdkaka med sesamfrön. Väldigt choklad och gojsig (heter det så?) och smakar exakt som en lyxig och krämig chokladfondant man får till efterrätt på rätt ”fin” resturang. Wow, wow ! Ni bara måste testa om ni går dit och älskar choklad ! Och snickerskakan gjord utav poppat ris och pumpafrön. Cafe´Mirells läskande hallon & mynta-smoothie. Här snackar om sommarsmak! Mer god smoothie I Visby får ni leta efter (Har i och för sig inte varit där i år men Bästa vänners Bistro utanför ringmuren har annars haft MEGA-god smoothie som ligger högt upp i listan ) ! Citronsorbeten från Gotlato. Har faktiskt inte ätit så mycket glass för att vara sommar.


VECKANS LYSNAT PÅ : Läst böcker och lyssnat på vissa poddar (säg till om boktips & mer poddtips skulle kunna vara utav intresse). Musikmässigt så lyssnat mest uteslutande på vääääldigt mycket synthlåtar. Mycket 80-talsynthar och en och annan house-låt/EDM-låt.

Några utav de jag har lyssnat på:Underbara låtar😍

VECKANS SETT PÅ : Denna Serie . Alltså wow!!Är helt fast (och sen på bollen ) sååå äruggit bra skådespelare så jag jag fick vända bort blicken när det känndes lite för verkligt .

Varning för eventuella spoilers och starka scener.
VECKANS FUNDERAT ÖVER: Har funderat på det ena och det andra . B.la att jag inte får ihop vissa saker logiskt sätt jämtemot vad folk och samhället säger. Människors erfarenheter mot mina . Att det finns inte alltid jämt eller ens en universallösning till allt och alla med vissa saker och ting. Bara för att något har fungerat för någon annan så betyder det inte att det kan appliceras in hos exakt ”alla andra”. Jag tror inte att det är alltid så simpelt utan mer nyanserat . Och folk har ju olika förutsättningar m.m Därför är jag ganska mån om jag ger tips att jag poängterar extra att det här är vad

Som har fungerat för mig det säger inte att det behöver fungera just för dig. Att få höra tips ifrån någon som har funkat för den och samma person nämner som om det vore en nyhet. En ”nyhet” som man kanske själv har testat tidigare men kanske ibland har funkat och ibland inte funkat då är det lätt hänt att man kanske känner sig värdelös och ensam . ”Varför funkar det inte för mig när det fungerar för den ?”
Och någonting helt annat: konstaterandet att offerkofta-begreppe/-kortet t är inte bara psykologiskt felaktig utan bra utnött och överskattat. Vad fasiken vet främmande människor som inte ens känner människan vad hen har gått igenom eller inte ? Vem fasiken är dom att avgöra vad som faktiskt har sårat eller sårar en den människan ? Nä, det är rena trakasseri/mobbningsfasoner generellt sett tycker jag. Sedan säger jag inte att det inte finns undantag m.m för det gör det .

På tal om ny mobil-

är i stadiet om jag ska välja iPhone eller någon annan tillverkare /märke . Har kört med iPhone så länge och den senaste tycker jag var alldeles för halkig i modellen. Har aldrig tappat en Iphone tidigare så många gånger som med min senaste.
VECKANS MÅSTE FUNDERA ÖVER : Se ”VECKANS ”AHA”/ YEEY” UPPLEVELSE
VECKANS TIPS : Se "VECKANS GODASTE"

// The Dreamandcreativity//

Gillar

Kommentarer