De 3 Mest Snygga Plaggen Från LXA Linn Alhborgs Spring Collection 2021( & 10 Sanningar Om Mig)

Del 5- 6. Plus kanske lite utav en impoplär åsikt.

Ett inlägg som skulle publicerats tidigare men så bev det inte.

Jag känner mig lite stressad att jag lever i en bokstavlig kappsäck just nu( i samband med renoveringen) plus annat strulat rejält tiden av dagarna gått åt.

Jag tänker inte stressa och jäkta med uppdateringar framhasat och enbart bara för att utan det blir när det blir. Även om det är bra och ha ett visst flow ( so don`t get me wrong) ju så för egen del hellre kvalité´framför kvantitet känner jag . Och jag vet även att som läsare så föredrar jag (också) lite mer välarbetade inlägg eller åtminstone med någon form av struktur och så även om det kanske inte är ett reportage precis .Som sagt min egna version eller tolkning utav 10 sanningar om migEn Av De Bästa Morotskakorna ( & 10 Sanningar Om Mig ( del 1 & 2)

och Som Kvinna Måste Du Vara 5 Gånger Bättre Än Männen I Musikbranschen(- 10 Sanningar Om Mig) (klick) som jag har skrivit sedan tidigare kan ni läsa bland de klickbara länkarna .
Har ett komplicerat förhållande till Linn Ahlborg (känner mig väldigt besviken på henne som trogen följare och ett stoort fan av vissa skäl jag inte kommer gå in på det här inlägget ha, ha ) men dum och ganska lojal följare som jag endå är så landar det oftast i att jag diggar hennes grejer. Hon är en av väldigt få svenska YouTubers/ influencer jag faktiskt fastnat för .

Tycker tyvärr att många (såkallade ) influencers tenderar faktiskt till att oftast verka vara så tråkiga och personlighetslösa. Typ som kopior utav varandra . Men en sak som som fått mig att fastna för just Linn Alborg är bl.a hennes humor som är mitt i prick och bara så skönt ju, exempelvis när hon tar en en selfie med sig och en stor kasse som man kan typ ha tvätt i eller andra grejer och skämtar ironiskt om hur minsann "glamorös " hon är vid sådana tillfällen som går där min sin "Fendi-väska"( alltså den stora tvättkassen). Vad som verkar som hennes självdistans gällande humorn är bara så som sagt skön härlig !

Och jag ääääääääälskar hennes resevloggar. Ja, hon är en av ganska få influencers jag personligen kan ha LÄNGTAT efter att hon laddar upp ny resevlogg. Även hennes mukbangs ( ja, jag har en hatkärlek för mukbangs och lite utav blandade känslor . Den djupa filosofiska delen och medmänniskan tycker det är faktiskt en tragisk och tråkig utveckling men annan del tycker ju att t.ex Linn kan vara ganska mysiga ju ) går ju inte av för hackor.

Kanske lite ironiskt att jag gör sådant här inläggg då jag annars nästan blivit lite "allergisk" mot influencers som släpper egna produkter hit och dit men tydligen med Linn är det liiiiite utav ett av vääääääääääldiga få undantag.

Jag är sådan där löjlig fan girl (oboviosly) så hade hon släppt hundbajspåsar med LXA-print och doft (Kanske nästa produktutveckling 😉 ? Eller kanske inte 😂) på påsen så hade hade säkert antagligen köpt🤣🙃 ha, ha, ha .

Jag gillar skarpt att hon har försökt att inkludera större storlekar och inte verkar räds för att verka mindre "fin" för det ! Skitbra, gjort! Hoppas fler klädföretag ( i synnerhet de med "finare " utbud ) hoppar på det här tåget och fattar vinkeln !

Shiney Faux Leather Vest

Ärligt talat så kan knappt bestämma mig för om västen faktiskt är snygg eller ful. Typ lite fulsnygg( Okej på Linn ser den riktigt bra ut !) har jag kommit fram till men dundersnygg ihop med polotröjan! Off!

Hard Candy Blue Knitted Polo

Kan knappt bestämma mig vilken utav tjocktröjorna som är såå fina på sina sätt. Älskar att godisfärgerna på dom ! Så därutav mitt namnval

Hard Candy Pink Knitted Polo

Foto: LXA/ Thelabel Skärmdump , Skärmdump Instagram

Seriöst har inte kunnat släppa tröjan sedan jag såg Linn använde den i sin vloggg och haft den lite på hjärnan när kollektionen väl släpptes 😍.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Men alltså wow wow wow vad snygga grejer! Det mörkbruna setet blev jag helt förälskad i! Måste kolla upp det 😃

nouw.com/hilma