De 12 Bästa Låtarna(Plus Bonus) Från Justin Biebers Album "Justice"- The First Listening.

Jag har inte lyssnat lika noggrant som jag gör vid en recension men lite har jag lyssnat på för att ens kunna göra det här inlägget överhuvudtaget :)


Om det finns intresse för en hel recension utav hela albumet där jag skulle kunna gå ännu mer djupt in för varje låt, stilmässigt som produktionsmässigt etc ( är som sagt inte producent men som låtskrivare m.m har man väl lärt sig ett och annat efter tillbringat lite tid inom musikproduktionvärlden I guess).


Relativt kort så i sin helhet utav det jag hört hittills i skrivande stund är albumet enligt eget tycke baserat på ganska sköna beats, mer popigt än vad hans senaste låtar har varit under de senaste åren. Vissa utav låtarna känns 80-tal med de heeeelt underbara syntharna som t.ex i "Anyone" är det perfekta typexemplaret och tillhör definitivt en utav de bästa låtarna från hela platsen- ja, till och med kan vara en av hans bästa låtar i hans karriär so far ! Låten för tankarna till ett ledmotiv ur en film eller trailern till en äldre tidig 90-tals-serie.

Jag äääääälskar låten!!
"Anyone"- JB

"Peaches"- JB,ft. Daniel Caesar, Giveon

Det tar emot att sätta den här låten ganska högt upp på listan men det är tack vare det sköna beatet- lyrcisen är skit 😛 .

Hade det varit jag hade jag gjort om och skrivit om lyricsen."Deserve You"- JB

"Lonely"- JB

Ska jag vara helt ärlig så föll inte den här låten musikaliskt första gången jag lyssnade på den men den får en hög placering p.g.a den utlämnade och sårbara texten. Det är ju sådant här man vill lyssna på som lyssnare ! Även få kanske kan relatera till berömmelseskapet som i Justins fall så kan kanske lyssnaren applicera det på ett annat sätt och endå kunna relatera till texten- för sig mig vem har inte någon gång kännt sig som det han sjunger om ?"Hold On"- JB

"Loved Bye You"- JB ft. Burna Boy

"Ghost"- JB

"Die For You"- JB ft. Dominic Fike

"Somebody"- JB

"Love You Different "- JB

"Off My Face "- JB

"Unstable"- JB, ft. The Kid LAROI

Tycker att musikvideon har ett väldigt fint budskap .

Låten "Holy" finns även med på Justins jul EP som släpptes förra året. Lite mer om det kan du läsa mitt inlägg om EP:n här ( klick).


Jag föredrar många gånger Stream on -versionen utav låten framför originalet / studio-versionn där tonarten har sänkts jämförelsevis mot orginalet/ studio-versionen som är något högre tonart. Tycker att den lägre tonarten gör sig bättre och lämpar si bättre för den låten . Då stream on och tiny desk-versionen inte är med på albumet så blir det lite svårt att placera den i listan, tyvärr (som den 13:onde bästa låten) för jag är nämligen inte alls lika förtjust i studio-versionen men tycker endå att dessa versioner förtjänar vara med åtminstone på ett hörn. Som sagt jag var inte alls i närheten förjust utav den melodimässigt sätt men tyckte bättre om låten som sagt när den är i en lägre tonart.

Gillar

Kommentarer