Dagens Lista 

Dagens mående : Strålande so far, so yet i skrivande stund!

Dagens frisyr: Slarvig fläta och ett diadem (fått så många komplimanger både för diademet och frisyren !

Dagens smink: Räknas Aco rosa gloss/ läppbalsam ish ?

Dagens klädsel: Bekvämt samt en parkas och i skrivande stud så en stickad tröja gjord utav gotländsk fårull och min fårskinnsboa.


Dagens materiella vill gärna ha: Är det något fel i att säga att jag känner mig ganska någorlunda nöjd? Det skulle vara copy paste:en angående om iPhone Pro Max som jag kanske nämnt om tidigare.


Dagens fundering: Har faktiskt inte överanalyserat så värst mycket (ganska skönt att tankarna inte surrar för mycket för en gång skull för det kan vara många gånger tröttsamt för en tänkare som jag ha, ha. I lagom doser så att säga såklart 😉😀 Typ... Ha, ha😁😬) men några tankar har väl gått en förbi absolut.

Dagens craving: Julfika/ julgodis. Liten småcraving för lussebulle med mandelmassa och pärlsocker. Och för något salt inom matväg. Och just nu kännner jag för att dricka något (alkoholfritt såklart) ha, ha !

Dagens dricka: Barlingsbo Fläderdricka - så god!! Och en slags hemgjord alkoholfri drink/juice som en släkting gjorde!

Dagens mest tråkiga: Har faktiskt inte så jättemycket att gnälla på . Känner mig ganska rätt så positivt inställd och glad utav mig. Hade en jättetrevlig middag med släkten.

Dagens mys: Förutöver den geniunt trevliga och den ganska spontana(!) middagen med släkten så saknade jag en sjal ( hade jag vetat att jjag skulle varit iväg längre hade nog atagligen satt på mig en scarf eller fårskinnsboa:n) så fick låna en URSKÖN och såååå mysig kashmirsjal rån Verkstan-seriöst, hade kunnat o i den ju ! Ha, ha!!Kanske svårt att veta om man inte sett bild på det men om man skulle ta och skaffa och om de skulle finnas kvar vilken färg skulle ni valt/röstat för? Mörk blå eller beige?

Dagens vad längtar -du- mest-efter: Några punkter. Ett utav dom att jag saknar att vara i (sång)-studion.

Dagens tidning : Ingen för närvarande just nu men brukar det vara HG ( lokaltidningen alltså).

Listan kommer ifrån @blondina och har dock modifierats om något.

Gillar

Kommentarer