Dagens i-landsfundering: iPhone eller Samsung ?

Okej. Om tre veckor så släpps Apples senaste modell/modeller(?) som jag har förstått det ut på marknaden.Jag är ju desperat behov utav en ny lur och på ett i-landsproblemmässigt( och patetiskt nog 😅

Alltså ni hör ju. Men man känner sig typ faktiskt handikappad i vårat så kallade moderna samhälle utan "tekniskt kommunikationsmedel" eller vad man ska kalla det för och etc. Jag avskyr att behhöva säga detta, men väldigt mycket sker ju digitalt. Säg mig förutöver om man inte t.ex befinner sig i semesterstugan med minimum täckning och uppkoppling när du inte gått en hel dag utan att använda sig utav varken dator, iPad /surfplatta, Applewatch, mobil osv?) så lider jag faktiskt utav att inte ha en komplett fungerande mobil.


Men jag ska inte klaga allt för mycket den otroligt nog, tack vare bl.a att jag har fått radera appar som äter minne, så hittills har fungerat nästan skapligt till med väldigt bra till de mest viktiga och främst basic:a . Men när knappt ens det basic :a fungerar är det verkligen inte okej längre.


Men jag tänker inte vara så desperat så jag köper första bästa bara för att. Och jag tänker att i det långa loppet är det ingen ide´att köpa i alla fall iPhone när det som sagt "bara" ( kännas som en evighet just nu i skrivande stund, ha ha 😃) är tre veckor kvar tills de allra sprillans nya modell/modellerna kommer

Grejen är - okej här kommer kanske en väldigt unpopular opinion och bortskämd tanke/ åsikt , men efter haft enbart iPhones så har jag inte kännt mig så pigg att skaffa mig iPhone (igen)- men å andra sidan så Apple-tjej som jag är i grund och botten ( Har inte kännt mig så pigg då jag har faktiskt inte varit så nöjd som jag tidigare har varit med några utav deras produkter. Tycker att Apple är inte samma sak längre sedan Steve Jobs gick bort. Känns lite som det gjorde med The Body Shop ett tag när Loreal köpte upp företaget-lever på gammalt rykte. har tyvärr inte varit så nöjd med några utav deras produkter jag senaste köpte. Okej, spaden och AirPodsen är kanske undantagen. Men även Airpodsen har sina brister, de jag har provat. Har inte provat den senare Pro-modellen ) och intresse för multimedia så ska jag erkänna att kanske motsägelsefullt nog så I can`t resist den fina kvalitetén som de senare modellerna verkar ha på kameran😍, om man ska vara sådan.


Men jag har kännt mig sugen på att testa något nytt. Something "fresh" och bryta trenden att år in och ut köra samma grej.


Men mitt lite veliga jag påminner mig å andra sidan att det är smidigt med iPhone av flera orsaker och att köra Apple har ju faktiskt många bra fördelar.


Har varit inne och nosat på bl.a Samsung m.m andra märken om det skulle kunna vara något ( Samsung gör ju annars jättebra och kvalitativa produkter generellt sätt och som jag personligen har i stort överlag varit så nöjd )


Ni som har senare iPhones eller någon annan tillverkare ( kan vara vilken som oavsett om ni har exempelvis Samsung eller valfri märke som kan erbjuda liknade som en iPhone eller Samsung-mobil har ) ni kan gärna kommentera för och nackdelarna med eran mobil. Och var ärliga - både med pro`s och cons💗 Eller om ni har tips på duktiga, episka och nördiga tech-YouTubers/ influencers som gör reweivs så kommentera! Alla sorters tips och råd tacksamt mottages.

Bild till höger: Ellinor Bjurström bär samma klännning eller rättare sagt samma modell som min fast mina är i andra färger. Mer om det kan du läsarhär. (klick)..

Foto: Samsung, Apple, Ellinor Bjurström/ AJLAJK

// The Dreamandcreativity//

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Åh det här med att välja mellan såna saker är verkligen såååå svårt! Och verkligen ett i-landsproblem... har tyvärr inga bra råd att komma med 🙈❤️
nouw.com/hilma