Bloppis: Dräkt I Linne Säljes -Dräkt För Medeltidsveckan eller Medeltids-Lajv

Om inte restriktionerna ändras eller något så som det ser ut just nu i skrivande stund så verkar det som att årets Medeltidsvecka på Gotland kommer kanske eventuellt bli av- förhoppningen är ju att det även ska bli ett fysiskt evenemang också. Man kommer att ta med för årets från förra årets med vissa digitala inslag men man ska också försöka om det går ordna en fysisk Medeltidsvecka.

Du kan läsa om tidigare inlägg jag skrev här om året 5 Bra Skäl Till Att Medeltidsveckan Är Digital I År . Ett inlägg som jag blev inspirerad att skriva utav @emmaengstrom positiva inställning. För visst fanns det absolut fördelar med de digitala inslagen (även om den digitala kan kanske aldrig riktigt helt ersätta den "vanliga" fysiska veckan ), i alla fall för oss introverta/ ambiverta !

Tyvärr så kom jag tyvärr inte i denna linne-dräkt som kommer tidigare ifrån Kvinnofolki. Till och med prislappen sitter kvar. Strl är en liten medium, så är du ganska så kallat "petit" och inte har allt för stor byst borde du nog allt kanske eventuellt komma i den .


Endast seriösa köpare . Köparen betalar frakt . Finns även att hämta i Visby - det går minst lika bra. Betalas via swish eller kontant. Har du nouw-konto kan du kontakta mig via DM alternativt mejl contact@dreamandcreativity.com att komma överens om pris samt eventuell mer info.

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,
Snygg 👍
nouw.com/svullo