Beach wave-lockar på WAU

Äntligen! Det var på tiden. Fick ju en tid hos DanielWAU.

Har sett hans kreationer på instagram tidigare. Det var så jag fick nys om honom . Han har ett sinne för färg & form(göra leopardprint i sitt egna hår bara för det är kul att skapa något och för att man har sådan passion. Hallå,hur avancerat är inte det?!) och har en näsa för trender inom hår etc.


Jag har faktiskt ännu inte hunnit processerat (fast det var ett litet ta sen nu ) och låtit det smälta in. Fick kämpa med att gå emot min dygnsrytm(säger som min gamle mentor i Method Acting-fungerar ej förrän senare utav dagen .Ju senare desto bättre. Hjärnan fungerar helt enkelt inte😅 då. Den tog nog en en rätt chill koffeinfri fika-pause tror jag 😂 . Jag dricker ju inte kaffe och undviker helst koffein.) så hela dagen kändes som jag befann mig i en enda fuzzy dvala. Som ur ett instagram-filter fast in real life.


Jag kände mig som nästan som världens mest osociala och sämsta kund 🙈(Förlåt!!)😕😟☹️!! Nej, jag hade verkligen inte ens vaknat upp den dagen med mitt ambiverta humör. Men vi hann prata lite en del ändå. Fick veta att Daniel kom ifrån Stockholmsområdet innan han flyttade hit. Var på ön han bodde. Att han valde att stanna berodde pga partner (som också är frisör om jag minns rätt) om jag förstod det rätt. Han älskar Lady Gaga(det gör jag med😁!!) , men främst"hennes personlighet" för att citera. Fick intrycket utav att han kanske musikmässigt gillar mer 70-talsrock(?). Tydligen hade han varit med i en fan club och måste erkänna att han verkade sitta inne på mer nördig Gaga-fakta(som t.ex om Gagas senaste musikvideo/låt etc) än jag😅😁..

Och lite senare satte han igång Lady Gaga-musik under tiden😀😀! Woho!Det blev disconnection som sagt i min hjärna så jag sa att jag ville ha typ "Paparazzi"-lugg som Gaga har i samma titels musikvideo. Men videon jag egentligen tänkte på var ju "Poker face" -musikvideon 😅😂🙈 men, men i och för sig var jag inte helt fel ute då de är på samma album "The fame" och typ nästan samma eller liknade genomgående stil /koncept.
Vi pratade( som sagt )om Lady Gagas senaste musikvideo och han höll med mig om hur snyggt hennes hår är i den 😍😍😍


Färgade inte håret så egentligen är det "bara" hårtvätt,klippning samt styling. Pluss klippning utav lugg som sagt. Det "lilla" gjorde faktiskt lite skillnad 😛


Ett klart värt stylingstips är : hitta en bra frisör som är lyhörd. Investera i en bra klippning. Med rätt styling etc så länge du stylar outfiten förövrigt, i exempelvis basfärger, gör du det rätt kommer du fortfarande se smashing & chic. Det är inte mycket som nödvändigtvis behövs till.


Inskaffade lite nya hårprodukter. Samtliga/nästan samtliga förutom en( ett schampoo som följde med) om jag ej missminner mig helt är veganska dessutom. Så det är ju toppen!

WAU har ju som koncept och har en mix och kombo med både hår,frans & nagelsalong samt butik där de säljer produkter som annars finns också att handla på deras webbutik. Handlade även med andra produkter som jag i så fall nog tänker göra eget separat "haul" (jag avskyr det ordet så där utav min parantes😅😝, men det kallas för så inom social media influencer-världen)-inlägg/ The dreamandcreativity review -ish.


Det var kanske inte riktigt med flit men den feminina, romantiska stylingen med lockarna,luggen och den hårfärgen jag har gjorde att det kändes väldigt Taylor Swift "Red"-eran/perioden ish. Fick även senare lite vibbar utav karaktärens Anastasias hårstyle, Dakota Johnson som spelar i den tidigare omtalade buzzen kring"FSOG"-långfilmen.#fashionlover #fashionstyle #fashionlife #fashiongram #lifestyle #beautycare #nouwinspiration #bestofnouw #nouwin


Syntolkning: Waus stora logga med stora bokstäver i fet stil . Grafisk , ganska stilren logga/design.

Syntolkning: Foto från "Paparazzi". Lady Gaga har en rocker/ glam-chic outfit. Skinnbustier med bling och kedjor som blir till en chocker också. Svarta och raka Gaga-glasögon med gulddetalj. Paljettyg kring armarna. Blekt ljust hår, flätad konformad håruppsättning och lugg.Ganska naturlig sminkning . Hon håller i ena handen en skylt där det står "Police

Paparazzi " i versaler. I proffesionell fotostudio-miljö med en ljus och vit bakgrund.

Syntolkning: Foto ifrån "Stupid love"-musikvideon med Lady Gaga. Närbild på Gaga som är tanned/solbränd. Rosa halvuppsatt hår med matchande make up och superhjältesigns på pannan utav liknande mangakaraktären Sailor Moon. Hon höjer ena armen,blundar och ser nöjd ut. Tatuering på armen. Rosa genomskinliga glasögon en hybrid utav racer,futuriskt,60-tal och tidig 00-tal. En bred metallic-choker (halsband) . Nästan klarblå himmel i bakgrunden.

Syntolkning:Lite drömaktig instagramfilteraktig bild utav Taylor Swift. Hon har på sig nästan en genomskinlig skir, mörkblå klänning med vita prickar. Naturlig sminkning, ljus porslinshy och röda läppar. Naturligt stylat med mjuka och naturligt självfallslockar till cendré/mörkblond färg . Hon har en funderande,mystisk och misstänksam blick samt hennes mun är vidöppen.Taylor är utomhus i det gröna.

Syntolkning: Taylor står på scen och håller i en röd och pimpad gitarr och sjunger i en rödglittrig mick som sitter fast i ett mikrofonstativ . Taylor har på sig en tajt spetsblus med halvärmar och en krage samt korta, slimmade skinnhotpants. Hon sträcker sig på sig och har en graciös ställning och blickar upp mot skyn med en fundersam look. Dagdrömmande blick.Taylor har ett nystylat,lockat blont hår med lugg on the fleek.
Foto: WAU Store, Interscope/ Forbes, Popcravenews,Pinterest,Riverfronttimes.com,Sanoobar.com, Hollywoodreporter.com

Syntolkning: Dakota Johnson på röda mattan bokstavligen. Hon har en tunn, röd klänning med slitz . Metallic och glitter -detaljer på klänningen och ett par metallic-stilettklackar. Enkel men elegant, halv"slarvig" hästsvans och mjukt självfall till lugg. Ett antal formade trekanter , vissa formade som Oscars-statyetten.


Syntolkning: Dakota Johnson i rollen som Ana/ Anastasia Steele i "Fifty shades of grey". Foto tagen ifrån filmen. Hon har chokladbrunt hår med självfall till, lugg med feminin touch.Ljus hy, minimal make up. Läppstift i berrynans. Hon öppnar smått upp munnen och utstrålar en sårbar och sorgsen blick.


Speaking about hair dresser. Det händer att jag kollar på amerikanska Brad Mondos kanal. Här ger han ut tutorials till er som inte hann gå till frissan innan karantänen och till er som vågar (!!()göra det på egen hand. Var försiktig med klipp/färg och var noga med att hålla er punktligt till hänvisningarna om ni inte vill att det ska bli pannkaka utav det 😅! Var försiktiga. Just saying.


Före: Total hårkatastrof(såg dock värre ut in real life). Fler kommentarer överflödiga..

Efter:

Syntolkning: Översta bilden förebild innan schamponering,klippning och styling.Mörkblond/cendréfärgat hår. Väldigt slitna hårtoppar. En rund spegel framför The dreamandcreativity´s grundare. I spegeln speglas det sminkprodukter och en kruka i modern och futuristisk form med en växt i.

Nedersta bilden: Också The dreamandcreativity`s grundare i frisörstolen. Daniel fixar och stylar håret. Han ser belåten och glad. En hylla i industristil med hårprodukter står bakgrunden. Mordern monokromfärgad vägg och hårreklamstavlor för hårprodukter på väggen.

Veganskt smink ifrån Färg. Sägs tydligen har fått bra recensioner bl.a utav Expressen.


Syntolkning: Närbild utav kassan hos WAU. Sminkprodukter står uppstaplade på bänken och en stilren,grå skål med godis (Werther`s original ).

Tassels, hello Maria Montazami 👋🏻!


Syntolkning: Kassan hos WAU. Sminkprodukter och hårprodukter på plats (givetvis). En mascara,grafisk väska med svarta tofsar ur sortimentet i butiken


Syntolkning: WAU`s trendiga & moderna butiksdel. Skor i basfärger och djurprints på hyllor. Doftljus m.m . Framför hyllorna står ett bord delvis utav korg på bordet står det guldljustakar med mörkgråa stearinljus i ,hårprodukter m.m. Bakom ena hyllan står ett manikyrbord, stilren stol i ljusgrå nyans. I stolen ligger det en grå/silveraktig kudde. Fler stolar står i lokalen. Tavlor hänger på den monokromfärgade väggen.


WAU har en egen serie med olika dofter på både doftljus som doftpinnar. De säljer även tvättmedelsprodukternas version utav Lilla Bruket- ekologiska (om jag minns rätt) och utav samma märke som YouTubern Therese Lindgren haft .Syntolkning: Industriell stil & monokromfärgad butiksdel som sagt. Entrén till salongen/butiken. Mycket bas och grafiska färger. Life style-produkter på hyllorna som doftpinnar,tvättmedlesprodukter, skönhetsvård,väskor,ljuslyktor,tidskriftställ och trendiga håraccesoarer.

Gillar

Kommentarer