Årets vinnare utav fönsterskyltning : Visbys miniversion utav NKs-julskyltning.

...smyckesdesignern Annika Gustavsson ! Hon kammade hem priset ifrån Visby Centrum och äran för årets skyltfönster.


Hur söt och eye candy satisfying är inte skyltfönstret 😀💗?! Tycker det redan innan ens kännde till att hon hade vunnit.


På andra och tredje plats kom Systrarna Malmgrens och Kränku.

Som att bo i en sagostad. Tänkte verkligen på det idag när jag var ute och gick att man bor i verklighetens Disneyland fast mer genuint .

Våffelplace:et Vår Fru som Lia Boysen håller i.

Jag är såååå inne på retro-motiv i julväg. Ju mer vintage / retro ochh ju mer genuint destu bättre Hade tänkt eventuellt inhandla julretro-kort på Karamellboden men de hade inga tyvärr i år. Ska jag skicka julkort så får dom vara speciella på något vis annars får det vara .

Karamellbodens ( "Pippis godisaffär!" som oftast barn brukar lyriskt kalla godisbutiken för .Fun fact: Pippi Långstrumps godisbutik som syns i Astrid Lingrens klassiska filmer om Pippi Långstrump ligger på en annan gata i Visby)skyltfönster går inte av för hackor. Alltid intressanta och fina grejer att kolla på .


Sååå fint 😍!

Typical Visby: T. ex Ställa gympaskorna ute på trappan eller en lykta som ger lite mysfaktor . Säger inte att Visby är helt skonad från stöld , men om jag säger som så att hade man gjort så i Stockholm hade grejerna varit borta minst inom kanske ca några minuter eller inom en halvtimme😅 😛! Hade inte ens kommit på fråga! Ha, ha.

// The Dreamandcreativity//

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Gud vilken fin skyltning! Jättemysigt ser det ut att vara 😃

nouw.com/hilma