Är Nordicfeel.se ett seriöst företag?

Det kan man verkligen undra .

Efter sökt runt på internet och hört med folk på sociala medier/ "djungeltelegrafen" så verkar det dela rådande meningar.

Vissa verkar vara nöjda och tycker att de haft en snabb hemleverans andra menar det motsatta och berättar eller hävdar att det har varit/ är fejkprodukter de har sålt / säljer (?) .

En som vi kan kalla för Amina (men som heter egentlligen något annat i verkligheten ) berättar om att hon har blivit bra bemött ifrån det här företaget men att hon beställde parfym ifrån dom. Hon märkte efter ett tag när hon väl började använda parfymen att den luktade bensin och att det saknades nummer på flaskan samt också på förpackningen.

Amina kontaktade deras kundservice och fick svar efter 2-3 månader. De nekade henne att retunera köpet eftersom det hade gått så lång tid. Efter ett tag utav mejlkorrespondens gick dom med på att reklamera. Hon retunerade tillbaka parfymen och fick pengarna tillbaka. Amina poängterar och berättar att hon fick bokstavligen kämpa för att de skulle göra rätt och hon fick påminna dom många, många gånger om att reklamtionsrätten gäller i 3 år.


--------------------------------------

Jag har också beställt parfym ifrån detta företag och ALDRIG att jag tänker beställa därifrån igen!

Och jag ska berätta min story varför jag INTE litar på det här företaget samt betalningstjänsten Qliro och vill inte att någon utav er som läser detta , som inte handlat där tidigare eventuellt kanske kan bli lurade eller behöva i värsta fall hamna i trubbel .

Ska ni handla parfym eller andra skönhetsprodukter så välj med omsorg ett annat företag. Läs olika bedömingar och reccensioner som går att hitta(plöj och nörda ner er så mycket det går), hör även med "djungeltelegrafen " m.m och gör DIN egena bedömning och glöm för allt inte att gå efter magkänslan.

Som sagt så beställde jag parfym men har inte kunnat hämta paket på utlämmningstället p.g.a att jag inte har giltigt pass/ ID-kort samt den rådande Corona i och med att jag befinner mig i en utsatt riskgrupp vilket jag redan sagt till dom bortsett ifrån det med riskgrupp.

Det var en som jag kom i kontakt med som förvisso verkade ge intrycket utav att vara väldigt artig, trevlig och mer behjälpsam men annars har kontakten med dom varit faktiskt väldigt otrevlig och jag får ganska tydliga tråkiga Telia/ telenor torra, oflexibla och rigida byråkratiska vibbar. Det är så trist.

Ringt och mejlat men företaget verkar envisas med att skicka betalningspåminnelse och som gått vidare till inkassobolag.Nej, nordicfeel jag anser att man behandlar sina kunder lite bättre än så!

Gillar

Kommentarer

Marit98
Marit98,

Tråkigt att höra

nouw.com/marit98
beattriicee
beattriicee,

Riktigt tråkigt att höra!! Har bara haft bra kontakt med dem!

nouw.com/beattriicee