Adel 33 i Visby #Supportyourlocals

Adel 33 i centrala Visby. . Det är fina grejer sa fru Mejer som gamle morfar skulle sagt.

En upplevelse för dina sinnen.

Japanskt och Hawaiianskt inspirerat.

På menyn som en av deras pokébowls med lax. Enligt mig en sashimi/ pokébowl -hybrid. Såhär god japanskt inspirerat har jag inte ätit sedan Amarillos tidigare superfina Sashimi med världens godaste soja.

Här hade man blandat ut med mer protein och nyttiga fetter som avokado 🥑 Superkvalité på maten!Ingefäran helt perfekt! Sojacremé med rostade sesamfrön. Den mest goda sjögräsalladen jag har någonsin ätit! Krispig och inte slemmig. Har verkligen inte mycket att klaga på! Rekommenderas verkligen!!

Vi lever väldigt gott här än så länge och är lyckligt lottade med tanke på dessa Corona-tider, folk i andra länder men även "hemma"(sätter inom citattecken då jag ej känner mig särskilt så svensk 😅) i Sverige. Folk som är till och med inom flera utav riskgrupperna om jag minns rätt men som ändå måste gå iväg och jobba. Som varken har råd eller möjlighet att stanna hemma. Alla som blivit av med sina jobb. Är fruktansvärd priviligerad mer än vad man kanske verkligen ,verkligen förstått och insett..


Ni som fortfarande har jobb och som har möjlighet -fortsätt att stödja era lokala resturanger/Caféer/konditorier/bagerier i den mån ni kan. Lite som mycket. Varenda krona räknas .#foodblog #foodoholic #supportyourlocal #coronaviruset #nouwinfluencer #nouwinspiration #bestrofnouw #musi

Syntolkning: Första bilden en färggrann pokébowl . Blått ,snirkligt mönster inuti skålen . Två stycken sojafat som är tomma står på bordet. Andra bilden vårknoppar och tulpaner som kommit upp. Solen lyser på gräsmattan i centrala Visby.

Tredje bilden pokébowls på ett somrigt, turkos utomhusbord . M & M`s vännina som ej ville vara med på bild skymtar fram med sin arm . Bredvid hennes skål står ett litet vattenglas.
Today's songs

En underbar låt jag har fått på hjärnan och går och nynnar på . Den doftar utav härliga & ljuvliga 80-tals synthar samt Carly Rea Jepsens "Emotion". Får mig att tänka på "Run Away With me ".

Syntolkning: Första bilden ett studiofoto på Carly Rae Jepsen i blekt platina blont hår med mörk utväxt. "Slavrig" hårstyling och lång och spretig lugg. Hon bär en svart blazer/kavaj och svart topp.

Andra bilden ett studiobild med Carley Rea Jepsen. Hon har ljus hy och har en lätt sotad ögonsminkning. Naturlig sminkning på läpparna. Kortklippt page/bob,platina blekt och snedlugg. Vit bakgrund. Hon bär en vit och proppad/kort topp. Hon pose:are /sträcker upp armarna och håller upp handflatorna lätt mot hennes hals. Hon tittar fundersamt åt ena hållet.


Tredjebilden : Carly Rea Jepsen iförd i en svart och röd skinnjacka med guldfärgade fransar och muddar. Hon har ljus hy och glossyröda läppar samt öppen mun. Blond page/bob.Svarta ,spegelblanka solglasögon. Guldringar på båda händerna. Hon har händerna på terrass/balkongräcke utav metal i bakgrunden en storstad med skyskrapor.


Foto:The dreamandcreativity/M.N, twitter, BBC, Cosmopolitan Middle East

Speaking of 80`s går ju i och för sig dessa synthwave-versioner inte helt av för hackor.

/ The dreamandcreativity/ L

Gillar

Kommentarer

Linda,
Så god maten ser ut!
lhsmaskiner.se/
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
Det var den också!
nouw.com/dreamandcreativity