9 Topp Favorit- DJ´s / Låtskrivare & EDM - Musikproducenter Just Nu

Jag gillar inte all elektronisk musik. Det måste vara något melodiskt för att det ska gå hem hos mig - hög kvalité´med andra ord både melodiskt och allra helst bra produktion . Det är väldigt viktigt ganska generellt sett nästan oavsett genre att det finns en balans och bra dynamik ( vilket även instagramkontot The Songwriting Academy (klick) nämner ish om angående bra låtskriveri ) för att jag ska orka palla lyssna på elektronisk musik överhuvudtaget. Annars låter det som hårt oljud för mig. Det är ta mig tusan verkligen en konstart att få elektriskt njutbart kan jag tycka . Just med det elektroniska är det kanske nästan mer viktigt än någonsin att tänka på balans och dynamik - precis som med styling och mode så det kanske verkar och låter löjligt men, det är oftast de där "små" detaljerna som kan vara avgörande och den där pricken över "i: et ".


Men när det är kvalitivt och bra gjort- då , ja då är det RIKTIGT bra! DEFFINITIVT en av mina favoritgenres💗💗❤️ !!! Det är nog knappast kanske någon nyhet att jag är väldigt svag för synthar . Jag skojar eller överdriver inte när jag säger att jag tycker personligen det är ett utav de mest vackra instrument jag vet😍 💕! Kan sitta/ stå eller whatever läääääääääänge och bara lyssna på alla vackra melodi och synthslinngor .. Som sagt är det riktigt bra gjort är det ta mig sjutton som en symfoni-orkester i musikalisk perfektion ( visste ni att inte alltid kanske, men något som jag har lagt märke till att oftast bland vissa utav de allra mest duktiga musikerna/ well skilled musikerna/ producenterna/DJ`s har klassisk musikskolning till bakgrund? Gryffin är ett lysande exempel! ).

Gryffin

Har verkligen tänkt på det, men få kan mäta sig med Gryffins på tal igen om musikalisk perfa! He`s the number one inom EDM for me! Han verkar vara så fruktansvärt supermusikalisk och kan spela olika instrument!! Ah, just love it 😍!! STORT fan utav hans musik! Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på hans fantastiska och magnifika DJ-set sedan ett ganska bra tag tillbaka.

Sigala

Perfection!

Kata Kozma

Kata har en bakgrund inom jazzmusik. Superbegåvad pianist! Förvisso skriver hon lite inom olika genres dock och jag tror att det är bland annat det som gör henne så bra . Jag får känslan utav att hon känns som en kvinnlig Max Martin - hittar alltid det fräscha och coola soundet med toppkvalitet´i både produktion som att skriva låtar . Som sagt internationelll världsklass .

Audien

Progressiv house / dance när den är som näst bäst !

----------------------------------------------------------------------------------------

Sick individuals

---------------------------------------------

Kygo

----------------------------------------------------------------------

Deep house är VERKLIGEN en av favoriterna. Det ska vara stora hela powerfulla röster och ärna känslosam/ djupa lyrics . Några av favoriterna är "Higher love" med Whitney Houston och featering:en / collab:en med Zara Larsson!

Joel Corry

--------------------------------------------------------------

Martin Garrix

Har aldrig sett honom live men i alla fall utifrån de konsertvideos man har sett verkar de vara episka konserter och och den där härliga konsertfeelingen ( bortsett för mycket ljuseffekter för min egen del för att jag skulle palla se live utan att all my senses being totally overload 😅) Den lilla violinisten( yes, jag spelade fiol när jag var yngre. Berättar lite mer om min musikbakgrund i det här inlägget Som Kvinna Måste Du vara 5 Gånger Bättre Än Männen i Musikbranschen-( 10 Sanningar Om Mig) (klick) ) inom mig älskar att han har stråkinslag!

-----------------------------------------------

Sist men inte minst ...

David Guetta

Första favoriten var "When loves takes over ".. På senare år 80-talsinspierade "Let`s love" en favorit.

Gillar

Kommentarer