7 Frågor & Svar

Fann denna lista ifrån @mathildaheimer.


Humör idag?

Peppad och pigg ( so far) trots endo(enndometrios alltså)-magen! Har för skrivande stund en massa energi och kännnner mig ganska inspierad, har hunnit göra ett par inlägg idag. Vissa som ska publiceras senare eller som kanske redan har publicerats när du läser dessa rader.


Vad gör du exakt nu?


Tänker på att mitt hårsvall känns tungt att ha det uppsatt. Kännns bäst att ha det utsläppt for the moment men å andra sidan så svettas underhåret om jag inte har det uppsatt..hah!
Vad är dagens planer?

Fylla på vätskeförådet, vila och förhoppnninngsvis äta upp resten utav glutenfria ( så god! Och mycket bättre för magen än "vanlig" spagetti och pasta ) spaghettin. Nomm! Eventuell fika och sallad från Amalia (klick).Helgens planer?


Tar det då.Vad var det mest roliga som hände i veckan?

Flera saker. En utav dom eller kanske t.o.m flera kommer jag kanske berätta mer om.


Veckans fundering.


Hmmm... som sagt jag är en tänkare och har en tendens att överanalysera/ "överanalysera" saker ting. Har varit främst inom privatlivet, funderingar och frågor som jag blir nästannn ännu mindre klok på ju mer jag tänker på dom...


Kanske lite väl för ego att ha som veckanns funderinng men det slog mig faktiskt att shit, snart innann man vet ordet utav det så fyller jag år! Snacka om att tiden gick plötsligt snabbt!


Vad gjorde du för ett år sedan?

Denna månad? Jag fick upp ögonen och var helt insnöad på dessa underbara låtar😀 (som jag lyssnar än på idag. Just Betty`s album är såååååå underskattad och är ett jättebra album elektronisk pop-album enligt min meninng ! )


Visby innerstad.

Surfers.

Foto ifrån december ish .

Gillar

Kommentarer