10 Sanningar Om Mig - Jag Avskyr Fiskbullar (Del 9) !

Som ni kanske redan vet vid det här laget så är jag jag ganska öppen för att prova och testa nya saker och ting och jag har för det mesta nästan generellt sätt "man ska aldrig säga aldrig"-inställning till det - MEN! Det finns ett men - eller ja, till och med flera faktiskt ett utav dom och som jag har väääääääääääldigt svårt att tänka mig att ni kommer få se här på bloggen- fiskbullar!

Som sagt jag är ganska öppensinnad för att prova vissa nya saker och ting som inom matväg b.la men fiskbullar ? Nej, där drar jag gränsen!!

Jag har avskytt (och avskyr än !) fiskbullar nästan så länge jag kan minnas- minst sedan när jag gick i skolan. Minns att när det var fiskbullar till lunch i skolan så skippade jag att äta det ( tror jag tog sallad och knäckebröd istället . Ha, ha kanske inte det mest näringsrika precis direkt och inte konstigt varför man kännde sig trött och hungrig mot eftermiddagen ) ! Så vidrigt!

Så smaklöst ( ja, om man inte har någon lyxig hummer -sås till eller något) och har en...väldigt speciell konsistens. Blä! Ha, ha.

Fast måste erkänna att bilden här nedan som jag fann ser faktiskt väldigt god ut !!Gillar

Kommentarer