"Uppdaterad" För Juleskrud, Gråta Sig Själv Nästan Till Sömns .

Innehåller affiliate-länkar


Inlägget innehåller reklam för Åhléns.Hej på er ! Det var länge sedan ( känns i alla fall som det !!) Hur har ni det ?


Äntligen så funkar datorn nästan helt 100 %fri fritt känns nästan som en sprillans nu dator nu) och jag kan gilla era inlägg, bloggande går mer som smort med ett fungerande tangentbord som inte bråkar och en överfull och seg hårddisk efter fått den lagad. Sååå skönt när tekniken inte krånglar och ska böka som den verkligen har gjort för mig. Plöstigt fin kar som sagt saker mycket smidigare och sådant jag inte kunde göra innan verkar gå och göra nu ( t.ex ljudet på YouTube kraschade igen och det gick inte alls att ladda upp video-klippbaserade inlägg som exempelvis det här Classical & Beautiful Retro / Vintage Calendar (klick) inlägg utan nästan några som helst problem.


Bloggen har som sagt fått en helt ny look och make over. Jag fick ett ryck där jag ville göra om eller ja, uppdatera nästan allt. Jag inser att det är inte enbart inom andra områden som jag har utvecklats utan även som bloggare och skribent på den lilla relativt korta tid som jag har bloggat på nouw. Jag har förvisso bloggat i många år tillbaka men då har det varit på annan bloggportal och plattform men det går ( okej bortsett rent språkmässigt och skriftligt lite grann kanske med vissa enstaka inlägg enligt mitt tycke ) knappt ens att jämföra med det jag gör idag!! Plus att bloggvärlden är en levande värld och ett medium och precis som med nästan all media så är det i rörelse, förändras och utvecklas så man får ta i och för sig hänsyn till det också, till tidens tand alltså. Om jag inte missminer mig helt började jag blogga däromkring ish nästan vid den tiden då det inte alls var i det stora hela samma krav på att vara duktig skribent och knappt ens lika höga krav på att vara duktig, begåvad fotograf med någorlunda proffsig kamera.


För mig personligen så har skrivandet och bloggande sedan jag kan minnas varit mer än enbart ett ständigt "Hej-idag-åt-jag-advocadosmörgås-till-frukost-hej-svejs-på-er" och jag hoppas att det märks bland de inlägg jag gör ( ja, förutom de inlägg som är uppenbart tänkt att vara lite mer så för alla inlägg beroende på content osv osv behöver kanske inte jämt ha värsta "filosofiska djup." Typ när man är en tänkande person som jag så - kan inte en smörgås få vara en smörgås ibland ? Utan att tolka in några tecken (oftast kallar för "easter eggs") Och - ja, även om avokcado( missförstå rätt jag älskar avokado, speciellt på macka b.la trendigt eller inte ) känns nästan mainstream vid det här laget och kan ju kännas rätt så overdone inom blogg och social media influencer-världen.


Hur som helst tänkter jag köra min version( jag har modifierat om den lite till min egen ) utav @minresatumörmittliv s lista även november sjunger sin sista vers för i år. Jag känner mig mest stressad om jag ska följa till punkt och pricka ( att post:a dagligen varje utmaning) så det blir mycket bättre att jag gör det i min takt. Mer kvalitet och mindre kvantitet med andra ord. Det är en hårfin och ganska svår balansgång att inte försöka tumma på kvaliten men endå ha ett "flow" samt att som sagt inte bli stressad utav "flow:et" och känna allt för stora "krav" till press.Har ni hittat den där balansgången och vad fungerar för er ? Berätta gärna och skriv i kommentarerna eller om du också upplever liknande som jag. Jag vill mer än gärna höra era tankar om det!
Första frågan ut : Det är november nu. Tycker du att månaderna gått för fort?Både ja och nej. Visst det har gått segt som jag ganska oftast tycker att det gör på hösten men å andra sidan upplever jag det som att det har gått ganska relativt fort endå. Jag kan ha fel men jag tycker att det kanske inte kännts allt för lika olidligt långt som jag kan uppleva det tidigare som. Den där längtan om att julen och vintern ska komma. Kanske för att jag har kännt och varit ganska busy av mig. Jag har gjort annat av vid sidan utav bloggen och bl.a pluggat och lagt ner jobb och energi med musiken samt annat privat som fått ta fokus och upptagit min energi och känslor, Inte på ett negativt eller toxiskt sätt utan på ett lite mer helande ( det känns inte som det är det ordet jag söker efter , men det är det mest närma jag kommer på så här på rak arm). Där jag nästan gråtit mig till sömns på kvällen utav den psykiska smärtan känslostormarna inom en. Oläkta ( metaforiska) sår som gör mycket, mycket, mycket, mycket mer ont än vad man kanske skulle kunna tro att sådant borde göra.


Nej, tiden läker verkligen inte alla gånger alla sår det ska man ju ha helt klart för sig.... Jag har varit ett levande exempel på det. Däremot så kanske vissa sår ibland gör mindre ont med tiden som sagt. Men är man där och "rotar" och pillar på den där metaforiska sårskorpan så känns det. Det känns . Om inte annat så kanske det övergår med tiden ett ärr som påminner om det smärtsamma och lite till.
Och på tal om update - konstverket ( läs "konstinstallationen" ha, ha, ha. Folk som kommit på besök har blivit så förundrande och fascinerade utav "stylingen" utav det romerske konstverket med efterrätt ditsatt huvudbonader. Någon tog till och med och fotade spektaklet fast med en annan huvudbonad då hah 😁😅 ) här hemma.


Just denna head piece på bilden kommer dock ifrån Rusta i Visby men jag hittade en nästan liknande Head piece (klick) här ifrån.
Gillar