Julmys i Juletider : Favoritjulgodiset,  Bon Dep- Hårsnoddar & GlitterJag har haft ganska svårt att hitta i alla falla bland de fysiska butikerna på plats (
om ni hittat bra hårsnoddar någonstans som ni gillar får ni mer än gärna skriva i kommentarerna !) bra hårsnoddar som håller uppe mitt tjocka hår men som inte sitter för hårt ( vilket de hårsnoddar jag har testat har tendens att göra om de väl sitter på plats ) så man får typ huvudvärk eller så sitter de för löst och "ramlar" ur .

Mina superfina Bon Dep ( ett mer stilig och fashionista-varumärke får man allt bra leta efter. Definitivt en utav mina favorit on-to go- märken ! Love it!) -snoddar kommer från Vinäger Boutique (klick)men mina köptes ifrån Verkstan (klick) och jag har sett att de går även att få tag på exakt samma snoddar men i andra färger och nyanser.

Jag har kört men vissa utav Kknekki bundle 6 (klick) .

Originalhårsnoddarna utav det ypperliga kvalitativa märket som ingår är Kknekki Mix Army Coral - Bon Dep (klick)

Originalhårsnoddarna utav det ypperliga kvalitativa märket som ingår är Kknekki Mix Army Coral - Bon Dep (klick), KKnekki Army Glitter , Knekki Forrest Green- Beige glitter stripe (klick), Kknekki Deep Coral - Bon Dep (klick).
Jag är egentligen inte lika så mycket för godis längre men är det verkligen något tycker om så är det just visst typ utav julgodis.

Likt ett barn så många gånger finner jag den oftast myyycket mer god än julmat ha, ha ! En utav mina favoriter är de klassiska juleskummisarna ( det, pepparkakor och lussebulle med mandelmassa har varit min typiska one- to- go-fika / adventsfika nu i år ).Nytt ut för mig i år var att testa dessa Juleskum-granar med frukt och tydligen vaniljsmak och dom var rätt goda ( för att vara godis som sagt . Bland godis tycker jag generellt sett oftast många gånger bättre om choklad och lakrits när det kommer till kritan) !

Foto: Cloetta
Gillar