Funky Disco / Pop  Glam Med Mycket Krut, Girl Power & Attityd  - Eka Laki  

Åh, hej vad jag saknat att blogga och där allt hör till !

Av olika skäl har det inte blivit av att göra den här sorten utav inlägg som jag varit i tankarna på om att göra här om året här om året var väl tanken men nu blir det äntligen av - det är verkligen på tiden !

I fjol släppte Eka Laki, en låtskrivarkollega nämligen två singlar I know what I want samt musikvideo till den catchiga All Of You. Hon har nämligen hållit på jobba på att få ihop sitt debutalbum som ska släppas i år .


Gillar du grupper och artister som t.ex Afrodite, Alcazar, Bruno Mars m.m så kommer du kanske antagligen att gilla detta också .


Denna tjej är så konstnärligt multibegåvad så det är inte klokt!!! ( Min inre imposter syndrome gör sig påmind och vill typ gå och gömma sig någonstans 😂, haha )Egen hemmastudio, utbildad inom design samt marknadföring så på instagram här(klick) och här (klick) har hon visat lite DIY- behind the scenes själva produktionen med bl.a I know what I want , hur hon gjort allt ifrån designen på omslagsbilden till kreativ egen fotografering and you name it!


Som indiependent är man väl mer eller mindre van vid att agera som ett helt skivbolag, fixa mycket grejer själv men inte ens när jag släppte eget gjorde jag såhär mycket by myself i den omfattningen, visst jag ordnade mycket själv och drog i olika totar men tog till viss liten del utav proffshjälp inom vissa områden .


Foto:@julietas_balcony (klick)

Checka in hennes musik på Spotify, gå in och följ henne där för nya updates och prenumera på hennes YouTube-kanal. Hon kör även ibland lite live-gig via twitch / instagram/ Facebook , så har du någon särskild efterfrågad önskelåt som du önskar att hon sjöng eller bara höra hennes egna skrivna original -låtar så checka in där !

// Dreamandcreativity//

Gillar