Fjärde Advent  & Medeltida Jul 

Alltså jag är så trött ( just nu i skrivandets stund)..

Jag däckade i natt efter flera timmar av julbak ( hej, hej lite julfeeling här!) och förberedelser med julmat ( den lilla julmat som ska göras. Jag är ju som sagt inte mycket för julmat egentligen och nästan varje år de senaste åren ångrar jag mig efteråt att jag gett mig på julmat när jag egentligen inte tycker om julmat alls förutom vissa få undantag ifrån julbordet).

Jag skulle egentligen velat gå julmarknaden som Visby centrum har samarbete med Medeltidsveckan, så idag är det typ sista adventshelgen för Medeltida Jul ( man kan säga att det är som en mini eller light-version utav den årliga Medeltidsveckan men som sagt i betydligt mindre skala. Helt enkelt lite mysigare och lite mer personligt enligt mitt tycke ) för i år .

Foto : MedeltidsveckanDet känns som det är så mycket jag vill göra men min ork räcker inte riktigt till ( i alla fall inte idag 😅 ) . Jag vill så mycket men jag känner mig som en utpyst ballong. Jag gick in kanske lite för hårt med julbaket 😅 tror jag.... 🙃 )

Jag hade velat gå på den superduper urmysiga julmarknaden men det får bli att vara hemma i värmen I guess och titta på den digitala Medeltida Jul som sänds live nu strax efter 12-tiden här (klick)


Hoppas att du får en supermysig advent med doftande, kryddig varm glögg, mandlar, russin och saffransbullar och sist men inte minst få både känna lukten och smaken utav pepparkakor , (det fick jag definitivt i alla fall jag göra här om dagen 😀😉!) - färdigköpta som the old school slow-varianten från egen hemmagjord deg till färdiga och gräddade kakor 🙂💕!With Love

Dreamandcreativtity

Gillar